/  / 
Portugalia

Portugalia

vacanta in Portugalia
vacanta in Portugalia
vacanta in Portugalia
vacanta in Portugalia
vacanta in Portugalia
vacanta in Portugalia
O tara de o frumusete si o diversitate uimitoare unde puteti descoperi multe oportunitati de vacanta. Poti alege aglomeratia statiunilor litorale sofisticate sau poti vizita cartierele medievale ale oraselor istorice precum Lisabona, Porto, Braga sau Coimbra.
Daca sunteti pasionati de vestigii istorice, puteti face un tur al tarii, oprindu-va peste noapte, la una dintre renumitele pousada, manastiri, castele sau foste case boieresti care ofera cazare la preturi incredibil de mici.
Pentru o vacanta activa, Portugalia este o alegere excelenta, fiind una dintre primele destinatii de golf. Partidele de pescuit, calarie sau sporturi acvatice precum ski nautic si windsurf sunt, deasemenea, puncte de atractie ale acestei destinatii. Luminisuri in care veti putea vedea cum cresc in liniste arbori de migdal, arbori de pluta si campii aurii in Alentejo, ferme in Ribatejo, stradute inguste in Alfama din Lisabona, care trase de boi in Minho si podgorii in Douro. Azalee, smardari si trestie cresc peste tot.
Sunetul muzicii fado se aude din mici cafenele iar mori de vant trosnesc in fata brizei Atlanticului. Barci pline cu sardine se leagana in golfuri si case albe se scalda in lumina soarelui. Marea este intotdeauna prezenta si sunetul valurilor reprezinta cea mai dulce muzica creata vreodata de natura.

Destinații din Portugalia cu tarife la cerere