/  /  / 
Cascais

Cascais

Portugalia

vacanta in Cascais
vacanta in Cascais
vacanta in Cascais
vacanta in Cascais
vacanta in Cascais
vacanta in Cascais

Cascais este o destinatie de vacanta atat pentru locuitorii Lisabonei, aflata la numai 30 km dar si pentru turisti din intreaga lume. Cascais este renumita pentru faptul ca, de-a lungul timpurilor, a fost un refugiu pentru monarhi, aristocrati, artisti, scriitori si actori. In prezent, statiune moderna dar plina de stil, Cascais nu si-a uitat traditia pescareasca si pe valurile oceanului pot fi vazute barcute pescaresti viu colorate din care, pescari autentici, prind peste in cel mai clasic stil. In zorii zilei, te simti ca in povestile cu pescari, monstri marini si frumoase sirene pe care te astepti sa le vezi sarind din valuri. Si daca ai reusit sa te trezesti din visul cu achii deschisi si pornesti intr-o plimbare pe stradutele pavate cu piatra cubica, pe langa casele cu peretii acoperiti de cele mai minunate flori mediteraneene care iti umplu ochii de culoare si sufletul de o veselie romatic - ghidus, vei putea savura miresmele de peste crud sau gatit care se revarsa din casele si localurile dragute care impanzesc statiunea.
Statiunea are trei plaje micute dar cochete, o micuta "marina", magazine, restaurante si o vibranta viata de noapte care, insa, nu deranjeaza pe cei veniti la odihna. Astfel,
Cascais este o statiune pentru toate varstele si pentru toate bugetele si va asigur ca, daca ati mers o data, veti dori sa reveniti.

Sejururi în Cascais

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 5* Grande Real Villa Italia DETALII
Hotel 5* Cascais Miragem DETALII
Hotel 5* Senhora da Guia DETALII
Hotel 4* Vila Gale Cascais DETALII
Hotel 4* Pestana Cascais DETALII
Hotel 3* Baia DETALII