/  /  / 
Praia da Rocha

Praia da Rocha

Algarve, Portugalia

vacanta in Praia da Rocha
vacanta in Praia da Rocha
vacanta in Praia da Rocha
vacanta in Praia da Rocha
vacanta in Praia da Rocha
vacanta in Praia da Rocha

Statiunea Praia da Rocha se afla in Portugalia, in regiunea Algarve. Localitatea este asezata la mijlocul distantei dintre Faro si cea mai vestica statiune din Algarve, Sagres.
Praia da Rocha a fost prima statiune din zona Algarve care s-a dezvoltat pe latura turistica. Statiunea este foarte populara printre turisti, oferind peisaje splendide si una din cele mai renumite plaje de pe coasta, ce se intinde pe aproape 2 km de-a lungul coastei stancoase.
Printre facilitatile turistice ale statiunii se numara barurile de pe plaja, restaurantele, magazinele, sapte aquapark-uri de pe coasta sau cazinoul, precum si plimbarile cu vaporasul, sau pur si simplu pe promenada.
Praja da Rocha ofera de asemenea nenumarate posibilitati pentru practicarea sporturilor de apa, inclusiv scufundari pentru incepatori si profesionisti. Este locul ideal pentru o vacanta in familie, inchirierea unei masini fiind foarte accesibila. Din Praia da Rocha se poate vizita intreaga regiune Algarve, sau chiar s e poate organiza o excursie de o zi prin Spania. Localitatea Praia da Rocha se afla la 2 ore si jumatate distanta de capitala portugheza Lisabona, si la doua ore distanta de Sevilla si de orasul de pelerinaj Fatima.

Sejururi în Praia da Rocha

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 5* Algarve Casino DETALII
Hotel 4* Nikki Beach Resort DETALII