/  / 
Tunisia

Tunisia

vacanta in Tunisia
vacanta in Tunisia
vacanta in Tunisia
vacanta in Tunisia
vacanta in Tunisia
vacanta in Tunisia
Tunisia este cea mai mica tara a Africii de Nord situata pe litoralul Marii Mediterane. Se invecineaza doar cu doua state: Algeria la vest si Libia in sud-est, iar in nord si nord-est este marginita de Marea Mediterana.
In partea de nord relieful aminteste de frumoasa Europa.
In sud, dunele desertului Sahara sunt intrerupte de oaze pline de viata. Cat despre plaje, natura a fost foarte generoasa cu Tunisia, daruindu-i nu mai putin de 1300 km de plaja pe tarmul Mediteranei.
Veti suferi un adevarat soc cultural vizitand aceasta tara, unde modernismul se imbina intr-o ciudata armonie cu parfumul istoriei stravechi, din zona stravechii Cartagine pana la Sidi Bou Saod, atat de incantator incat pare aproape mitic.
In partea de nord se intinde o regiune muntoasa, care se transforma usor intr-o regiune de campie roditoare, acoperind cea mai mare suprafata a tarii.
O sesime din suprafata Tunisiei este acoperita de cel mai mare desert din lume, Sahara.
Insula Djerba, parte integranta a Tunisiei, asigura conditii minunate pentru baie si sporturi nautice. Insula se afla la 7 km de continent. Plajele tunisiene sunt acoperite cu nisip foarte fin.

Destinații din Tunisia cu tarife la cerere