/  /  / 
Tunis

Tunis

Tunisia

vacanta in Tunis
vacanta in Tunis
vacanta in Tunis
vacanta in Tunis
vacanta in Tunis
vacanta in Tunis

Cand vine vorba de orase mari si impunatoare, unde se gasesc tot felul de obiective turistice interesante si o multime de alte frumuseti naturale, e neaparat nevoie ca toti cei care merg acolo pentru prima oara in viata lor, sa fie acompaniati de o persoana avizata, care sa ii puna la curent cu toate detaliile.
In Tunis poti face tururi pe jos sau cu masina, poti vizita cele mai interesante muzee si poti auzi povesti incantatoare despre exponatele de acolo. Trebuie vizitate si gradinile botanice, parcurile sau poti merge sa cunosti plajele, centrul orasului sau orasul vechi.
Poti face toate aceste lucruri intr-o singura zi, in special daca ai un ghid profesionist, ce iti va pune la punct un itinerariu perfect. Chiar si asa, un tur in graba nu este cea mai buna solutie.
Tunisul este un oras frumos, ale carui stradute sunt impanzite de locuri interesante. Unul din cele mai frumoase locuri din oras este Medina. Acolo vei avea ocazia sa auzi istorisiri minunate si patrunzatoare, despre ceea ce orasul obisnuia sa fie. In plus, ai sansa sa gasesti tot felul de piete, negustori si chilipiruri dragute.

Sejururi în Tunis

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.