/  /  /  / 
Hotel 5* Le Meridien
Hotel 5* Le Meridien St. Julian's Malta
Hotel 5* Le Meridien St. Julian's Malta
Hotel 5* Le Meridien St. Julian's Malta
Hotel 5* Le Meridien St. Julian's Malta
Hotel 5* Le Meridien St. Julian's Malta
Hotel 5* Le Meridien St. Julian's Malta

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 5* Le MeridienTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Malta, St. Julian's (Insula Malta)

Localizare

Situat chiar langa Promenada, la doar 200 m de centrul St. Julian, la distante de mers pe jos pana la cafenele, baruri, restaurante, cluburi si pana la zona comerciala principala din Sliema. Capitala Valletta se gaseste la 8 km distanta, iar hotelul se afla pe ruta autobuz principala spre oras. Aeroportul international este la 12 km de hotel, iar transferurile cu limuzina pot fi rezervate in hotel.

Camere

276 camere, apartamente si apartamente de lux dotate cu balcon, A/C individual, TV prin satelit, sofa, telefon direct (international), telefon in baie, safe, mini bar (continutul contra cost), uscator de par, fier si masa de calcat, facilitati pentru preparare cafea/ceai, acces la internet (contra cost), baie spatioasa cu cada/dus si WC, halate de baie si papuci.

Facilitati

Centrul de sanatate: camere cu aburi, sauna, jacuzzi, piscina incalzita. Acces internet gratuit in sala de conferinta, hol si in sala executiva. Bar, gratar, plaja in apropiere, servicii medicale, lectii de scufundare, sporturi nautice, ingrijire copii, teren de golf in apropiere, magazine in apropiere, activitati de familie programate, terasa, magazin de cadouri, teren de squash, teren de joaca pentru copii, coafor, fitness, casino, bazin exterior pentru copii (in sezon).

Activitati

MALTA HARBOUR CRUISE
Ofera o panorama a capitalei Valletta si a celor trei orase medievale Birgu, Senglea si Cospicua. Se viziteaza cele doua mari porturi ale Maltei Marsamxetto si Grand Harbour cu obiective construite in vremea cavalerilor ioaniti.
TURUL INSULEI GOZO
Se viziteaza Biserica facatoare de minuni TAS PINU, FEREASTRA ALBASTRA, CITADELA - cetate stil arab, GOLFUL NIMFELOR - XLENDI, sat pescaresc. Ferryboat si pranz incluse.
TURUL VALLETTA, MDINA, MOSTA
Trei orase, fiecare cu istoria lui. Valletta oras modern dar vechi de peste 400 ani cu obiective: Catedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri si Gradinile Barrakka. Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, "Orasul Tacerii" unde s-au filmat "Gladiatorul" si "Contele de Monte Cristo". Mosta, cu cea mai masiva constructie bisericeasca din Malta, Domul Bisericii Sf. Maria.
FESTA
Maltezii sunt un popor care imbina obiceiuri vechi pagane cu sarbatori religioase. Fiecare orasel sau sat, are macar o zi pe timp de vara in care sarbatoresc un sfant sau un eveniment. Vom petrece cu ei si veti vedea defilari cu fanfara, chioscuri cu bunatati, lumini, statui, procesiuni si focuri de artificii.
TURUL MALTEI, CROAZIERA
Excursie relaxanta, care dezvaluie frumusetea falezelor, grotelor si porturilor malteze. Pranz (inclus in pret) la bordul navei cand aceasta va fi ancorata in Laguna Albastra din insula Comino. Aveti ocazia sa innotati in Mediterana.
VITTORIOSA, GROTA ALBASTRA, TEMPLE MEGALITICE, SAT PESCARESC
Vittoriosa, orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti dar si sediul inchizitiei papale. Vizita la Palatul Inchizitiei. Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Templele din Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Marsaxlokk, cel mai mare sat pescaresc. Plimbarea cu barca nu este inclusa in pret si costa 7 euro/adult si 3,5 euro/copil)
TURUL SICILIEI
Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel in maxim 2 ore ajungem in Pozzalo, port din sudul Siciliei. Un autocar modern ne va indrepta pe coasta de Est spre Nordul insulei aproape de Messina, pentru a vizita perla Mediteranei, TAORMINA, cu frumoasele ei strazi, gradini, si vestigii grecesti si romane. Apoi ne asteapta capitala barocului sicilian, NOTO.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!