/  / 
Malta

Malta

vacanta in Malta
vacanta in Malta
vacanta in Malta
vacanta in Malta
vacanta in Malta
vacanta in Malta
In mijlocul Marii Mediterane se ascunde acest mic si totusi urias arhipelag plin de comori incredibile din care fac parte insulele Malta, Gozo si Comino.
De-a lungul litoralului de 136 km, pe langa marea de un albastru intens, se succed peisaje mistice, porturi micute, golfuri izolate si salbatice, pesteri interesante, stanci abrupte si plaje nisipoase.
Insulele malteze au fost descrise ca un imens muzeu in aer liber. Fiecare oras, fiecare sat, fiecare zona inspira istorie, arta si placere de viata. Insula si locuitorii sai, emana o placere de viata aproape palpabila.
Pe perioada "festelor" tara se metamorfozeaza intr-o scena uriasa cu actori multi, colorati, focuri de artificii, concerte, teatre, spectacole.
Pentru iubitorii sporturilor, insulele ofera nenumarate posibilitati: golf, tenis, calarie, sporturi extreme si o gama variata de sporturi nautice de la yachting pana la surfing si diving.
Arta culinara malteza combina cele mai bune ingrediente locale: pestele, fructele de mare, fructele si legumele coapte la soarele mediteranean cu mancaruri internationale cunoscute. In Malta puteti petrece concediul atat de activ sau atat de relaxant precum doriti.


Alege o atracție turistică și vezi unde poți merge în Malta