/  /  /  / 
Hotel 5* Intercontinental
Hotel 5* Intercontinental St. Julian's Malta
Hotel 5* Intercontinental St. Julian's Malta
Hotel 5* Intercontinental St. Julian's Malta
Hotel 5* Intercontinental St. Julian's Malta
Hotel 5* Intercontinental St. Julian's Malta
Hotel 5* Intercontinental St. Julian's Malta

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 5* IntercontinentalTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Malta, St. Julian's (Insula Malta)

Localizare

Situat in golful St. George's Bay, St. Julian, InterContinental Malta este la 12 km distanta de aeroportul international, la 7 km de capitala Valletta si la distante de mers pe jos pana la unele dintre cele mai interesante locuri pentru cumparaturi, divertisment, masa si viata de noapte.

Camere

Hotel renovat in 2003, cu 15 nivele, 451 de camere, 33 apartamente, 212 camere cu 1 pat, 206 camere duble, 160 camere pentru nefumatori, apartamente si etaje speciale. Cel mai de seama hotel de cinci stele din Malta va intampina si cu 4.000 mp de gradini amenajate, 5.000 mp de spatiu pentru conferinte si functional.

Facilitati

Opt restaurante unice prin eleganta si trei baruri. Bucurati-va de panoramica faleza a piscinei, plaja cu nisip, centrul de fitness si lasati-va rasfatati de salonul de cosmetica, centrul de sanatate, terenul de sport si recreere, gratar, piscina interioara, divertisment, piscina exterioara, sauna, magazin, curatatorie, club pentru copii, ingrijire copii, centru de business, safe la receptie, birou de relatii.

Activitati

MALTA HARBOUR CRUISE
Ofera o panorama a capitalei Valletta si a celor trei orase medievale Birgu, Senglea si Cospicua. Se viziteaza cele doua mari porturi ale Maltei Marsamxetto si Grand Harbour cu obiective construite in vremea cavalerilor ioaniti.
TURUL INSULEI GOZO
Se viziteaza Biserica facatoare de minuni TAS PINU, FEREASTRA ALBASTRA, CITADELA - cetate stil arab, GOLFUL NIMFELOR - XLENDI, sat pescaresc. Ferryboat si pranz incluse.
TURUL VALLETTA, MDINA, MOSTA
Trei orase, fiecare cu istoria lui. Valletta oras modern dar vechi de peste 400 ani cu obiective: Catedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri si Gradinile Barrakka. Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, "Orasul Tacerii" unde s-au filmat "Gladiatorul" si "Contele de Monte Cristo". Mosta, cu cea mai masiva constructie bisericeasca din Malta, Domul Bisericii Sf. Maria.
FESTA
Maltezii sunt un popor care imbina obiceiuri vechi pagane cu sarbatori religioase. Fiecare orasel sau sat, are macar o zi pe timp de vara in care sarbatoresc un sfant sau un eveniment. Vom petrece cu ei si veti vedea defilari cu fanfara, chioscuri cu bunatati, lumini, statui, procesiuni si focuri de artificii.
TURUL MALTEI, CROAZIERA
Excursie relaxanta, care dezvaluie frumusetea falezelor, grotelor si porturilor malteze. Pranz (inclus in pret) la bordul navei cand aceasta va fi ancorata in Laguna Albastra din insula Comino. Aveti ocazia sa innotati in Mediterana.
VITTORIOSA, GROTA ALBASTRA, TEMPLE MEGALITICE, SAT PESCARESC
Vittoriosa, orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti dar si sediul inchizitiei papale. Vizita la Palatul Inchizitiei. Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Templele din Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Marsaxlokk, cel mai mare sat pescaresc. Plimbarea cu barca nu este inclusa in pret.
TURUL SICILIEI
Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel in maxim 2 ore ajungem in Pozzalo, port din sudul Siciliei. Un autocar modern ne va indrepta pe coasta de Est spre Nordul insulei aproape de Messina, pentru a vizita perla Mediteranei, TAORMINA, cu frumoasele ei strazi, gradini, si vestigii grecesti si romane. Apoi ne asteapta capitala barocului sicilian, NOTO.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!