/  /  /  / 
Hotel 5* Hilton
Hotel 5* Hilton St. Julian's Malta
Hotel 5* Hilton St. Julian's Malta
Hotel 5* Hilton St. Julian's Malta
Hotel 5* Hilton St. Julian's Malta
Hotel 5* Hilton St. Julian's Malta
Hotel 5* Hilton St. Julian's Malta

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 5* HiltonTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Malta, St. Julian's (Insula Malta)

Localizare

La o distanta de 15 minute cu masina de Valletta, in inima pitorestii faleze Portomasso. Hilton Malta Hotel este situat in Portomasso, o asezare de litoral unica, in eleganta zona St. Julian de pe coasta nord-estica a Maltei. Hotelul ofera privelistea unui magnific port de iahturi, invecinat cu o promenada strajuita de arbori. Spatiul extins pentru parcaje subterane face din portul Portomasso o zona total lipsita de trafic auto.

Camere

Dispune de 294 de camere de lux, cu facilitati si dotari complete, cu terasa sau balcon ce ofera privelisti ametitoare ale Mediteranei si ale superbului port de iahturi. Camere Deluxe cu suprafata de 36 mp, balcon, unele camere cu vedere la mare sau port, birou elegant, internet wireless, TV, baie cu marmura. Un apartament privat, cu servicii de masa proprii, facand parte din complex si beneficiind de facilitatile acestuia, este, de asemenea, disponibil.

Facilitati

Hotelul are 19 sali de intruniri, cu capacitate de la 2 la 90 de persoane, centru de business, internet in spatii publice, Merkanti Beach Club, 3 piscine exterioare, parcaj, acces interzis animalelor, ingrijire copii, teren de joaca, salon de cosmetica, birou de relatii, schimb valutar, magazin, spalatorie, room-service, safe, inchiriere de biciclete, fitness, schi nautic, scufundari, squash, teren de tenis, surf, restaurante, baruri.

Activitati

MALTA HARBOUR CRUISE - 30 EURO/pers
Ofera o panorama a capitalei Valletta si a celor trei orase medievale Birgu, Senglea si Cospicua. Se viziteaza cele doua mari porturi ale Maltei Marsamxetto si Grand Harbour cu obiective construite in vremea cavalerilor ioaniti.
TURUL INSULEI GOZO - 60 EURO/adult si 35 EURO/copil 2-12 ani
Se viziteaza Biserica facatoare de minuni TAS PINU, FEREASTRA ALBASTRA, CITADELA - cetate stil arab, GOLFUL NIMFELOR - XLENDI, sat pescaresc. Ferryboat si pranz incluse.
TURUL VALLETTA, MDINA, MOSTA - 45 EURO/adult si 25 EURO/copil 2-12 ani
Trei orase, fiecare cu istoria lui. Valletta oras modern dar vechi de peste 400 ani cu obiective: Catedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri si Gradinile Barrakka. Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, "Orasul Tacerii" unde s-au filmat "Gladiatorul" si "Contele de Monte Cristo". Mosta, cu cea mai masiva constructie bisericeasca din Malta, Domul Bisericii Sf. Maria.
FESTA 15 EURO/pers
Maltezii sunt un popor care imbina obiceiuri vechi pagane cu sarbatori religioase. Fiecare orasel sau sat, are macar o zi pe timp de vara in care sarbatoresc un sfant sau un eveniment. Vom petrece cu ei si veti vedea defilari cu fanfara, chioscuri cu bunatati, lumini, statui, procesiuni si focuri de artificii.
TURUL MALTEI, CROAZIERA - 45 EURO/adult si 30 EURO/copil 2-12 ani
Excursie relaxanta, care dezvaluie frumusetea falezelor, grotelor si porturilor malteze. Pranz (inclus in pret) la bordul navei cand aceasta va fi ancorata in Laguna Albastra din insula Comino. Aveti ocazia sa innotati in Mediterana.
VITTORIOSA, GROTA ALBASTRA, TEMPLE MEGALITICE, SAT PESCARESC - 35 EURO/adult si 25 EURO/copil 2-12 ani
Vittoriosa, orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti dar si sediul inchizitiei papale. Vizita la Palatul Inchizitiei. Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Templele din Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Marsaxlokk, cel mai mare sat pescaresc. Plimbarea cu barca nu este inclusa in pret si costa 7 euro/adult si 3,5 euro/copil)
TURUL SICILIEI - 150 EURO/adult si 90 EURO/copil 2-12 ani
Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel in maxim 2 ore ajungem in Pozzalo, port din sudul Siciliei. Un autocar modern ne va indrepta pe coasta de Est spre Nordul insulei aproape de Messina, pentru a vizita perla Mediteranei, TAORMINA, cu frumoasele ei strazi, gradini, si vestigii grecesti si romane. Apoi ne asteapta capitala barocului sicilian, NOTO.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!