/  /  /  / 
Hotel 4* Atrium
Hotel 4* Atrium Agia Paraskevi Grecia
Hotel 4* Atrium Agia Paraskevi Grecia
Hotel 4* Atrium Agia Paraskevi Grecia
Hotel 4* Atrium Agia Paraskevi Grecia
Hotel 4* Atrium Agia Paraskevi Grecia
Hotel 4* Atrium Agia Paraskevi Grecia

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 4* AtriumTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Grecia, Agia Paraskevi (Insula Skiathos)

Localizare

Hotelul Atrium se afla la 2 minute distanta pe jos fata de plaja. Beneficiind de o locatie pitoreasca pe insula Skiathos, situat pe un deal cu vedere panoramica la Marea Egee si la doar 150 m de plaja, acest hotel impresioneaza cu designul sau si vederi panoramice spre plaja Platanias.

Descriere

Imbinand arhitectura moderna cu cea traditionala, Hotelul Atrium este construit in stilul unui amfiteatru, avand piscina in centru. Utilizarea pietrei naturale si a lemnului completeaza fiecare dintre unitatile de cazare de la Atrium. Plajele acoperite de nisip auriu si marea de culoarea turcoazului, recomanda hotelul ca fiind locul preferat de turisti pentru petrecerea unei vacante de neuitat.

Camere

Arhitectura camerelor este inspirata din natura si reprezinta combinatia ideala dintre elementele din lemn si piatra, ceea ce creeaza o ambianta confortabila si moderna. Camerele si apartamentele spațioase dispun de facilități moderne si vederi panoramice uluitoare la mare sau peisajul idilic natural al insulei.

Facilitati

Facilitatile puse la dispozitia turistilor sunt: restaurant, bar, piscina, sala de fitness, sauna, masaj, sala de jocuri, parcare gratuita, Wi-fi gratuit, receptie 24 ore, room service, schimb valutar, servicii curatatorie, serviciu inchiriere masina, serviciu inchiriere biciclete.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!