/  /  /  / 
Hotel 4* Ramada
Hotel 4* Ramada Oradea Romania
Hotel 4* Ramada Oradea Romania
Hotel 4* Ramada Oradea Romania
Hotel 4* Ramada Oradea Romania
Hotel 4* Ramada Oradea Romania
Hotel 4* Ramada Oradea Romania

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 4* RamadaTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Romania, Oradea (Banat & Crisana)

Localizare

Hotelul Ramada Oradea se afla la 5 minute cu masina de centrul orasului, la 10 minute cu masina de Aeroportul Oradea si la 20 de minute cu masina de granita cu Ungaria.

Facilitati

Hotelul Ramada, construit in 2010 dispune de renumitul Restaurant Syrah, Localul The Hub, bar, receptie 24 de ore, sali de conferinta si petreceri, room service, centru de afaceri, sauna, sala de fitness, masaj, babysitting/servicii pentru copii, aer conditionat, spalatorie, curatatorie chimica, facilitati camera VIP, camera de bagaje, serviciu de calcat imbracaminte, internet, parcare.

Camere

Cele 127 camere includ camere Superioare, camere Business si camere Standard, camere cu facilitati pentru persoane cu dizabilitati si camere family cu interconectare. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, minibar, LCD TV cu sistem interactiv de televiziune, Internet wireless, linie telefonica internationala directa, seif, masa si fier de calcat.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!