/  /  /  / 
Hotel 4* Vivaldi Golden Tulip
Hotel 4* Vivaldi Golden Tulip St. Julian's Malta
Hotel 4* Vivaldi Golden Tulip St. Julian's Malta
Hotel 4* Vivaldi Golden Tulip St. Julian's Malta
Hotel 4* Vivaldi Golden Tulip St. Julian's Malta
Hotel 4* Vivaldi Golden Tulip St. Julian's Malta
Hotel 4* Vivaldi Golden Tulip St. Julian's Malta

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 4* Vivaldi Golden TulipTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Malta, St. Julian's (Insula Malta)

Localizare

Apartinand bine-cunoscutului lant hotelier Golden Tulip, VIVALDI este un hotel de 4 stele superior cu caracteristicile determinante ale unui hotel de oras cu o deschidere paroramica la Marea Mediterana. Este localizat excelent chiar la intrarea in "Paceville" - polul distractiei in Malta, la doar cativa metri de magazine, cinematograf, Casino, restaurant sau banci. Optiunea perfecta pentru o vacanta activa la standarde ridicate.

Camere

Ofera 205 camere cu dotare confortabila, printre care camere standard, superioare, ce ofera o vedere ametitoare la mare, precum si apartamente. Toate camerele dispun de aer conditionat, uscator de par, conexiune modem, baie de lux, TV satelit, minibar, usa dubla glasata la balcon, aparat pentru ceai si cafea, telefon direct.

Facilitati

Restaurante, baruri, crama Don Giovanni, piscina interioara incalzita, sala de gimnastica, sauna, camera de aburi, fitness, muzica de pian (pe viu), centru de conferinte si business, parcaj subteran.

Activitati

MALTA HARBOUR CRUISE
Ofera o panorama a capitalei Valletta si a celor trei orase medievale Birgu, Senglea si Cospicua. Se viziteaza cele doua mari porturi ale Maltei Marsamxetto si Grand Harbour cu obiective construite in vremea cavalerilor ioaniti.
TURUL INSULEI GOZO
Se viziteaza Biserica facatoare de minuni TAS PINU, FEREASTRA ALBASTRA, CITADELA - cetate stil arab, GOLFUL NIMFELOR - XLENDI, sat pescaresc. Ferryboat si pranz incluse.
TURUL VALLETTA, MDINA, MOSTA
Trei orase, fiecare cu istoria lui. Valletta oras modern dar vechi de peste 400 ani cu obiective: Catedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri si Gradinile Barrakka. Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, "Orasul Tacerii" unde s-au filmat "Gladiatorul" si "Contele de Monte Cristo". Mosta, cu cea mai masiva constructie bisericeasca din Malta, Domul Bisericii Sf. Maria.
FESTA
Maltezii sunt un popor care imbina obiceiuri vechi pagane cu sarbatori religioase. Fiecare orasel sau sat, are macar o zi pe timp de vara in care sarbatoresc un sfant sau un eveniment. Vom petrece cu ei si veti vedea defilari cu fanfara, chioscuri cu bunatati, lumini, statui, procesiuni si focuri de artificii.
TURUL MALTEI, CROAZIERA - 45 EURO/adult si 30 EURO/copil 2-12 ani
Excursie relaxanta, care dezvaluie frumusetea falezelor, grotelor si porturilor malteze. Pranz (inclus in pret) la bordul navei cand aceasta va fi ancorata in Laguna Albastra din insula Comino. Aveti ocazia sa innotati in Mediterana.
VITTORIOSA, GROTA ALBASTRA, TEMPLE MEGALITICE, SAT PESCARESC
Vittoriosa, orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti dar si sediul inchizitiei papale. Vizita la Palatul Inchizitiei. Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Templele din Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Marsaxlokk, cel mai mare sat pescaresc. Plimbarea cu barca nu este inclusa.
TURUL SICILIEI
Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel in maxim 2 ore ajungem in Pozzalo, port din sudul Siciliei. Un autocar modern ne va indrepta pe coasta de Est spre Nordul insulei aproape de Messina, pentru a vizita perla Mediteranei, TAORMINA, cu frumoasele ei strazi, gradini, si vestigii grecesti si romane. Apoi ne asteapta capitala barocului sicilian, NOTO.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!