/  /  / 
Agios Georgios

Agios Georgios

Insula Corfu, Grecia

vacanta in Agios Georgios
vacanta in Agios Georgios
vacanta in Agios Georgios
vacanta in Agios Georgios
vacanta in Agios Georgios
vacanta in Agios Georgios

Agios Georgios Sud (Argiradon) cunoscut si ca Saint George Sud este o statiune la doi pasi de Lacul Korission, cu plaje de nisip fin si apa de culoarea cerului. Statiunea nu duce lipsa de nimic si va puteti face un concediu linistit, fara prea mari cheltuieli.
Exista variante suficiente de distractie si pentru cei care asta vor de la vacanta, dar sunt si locuri linistite pentru cupluri si familii.
Din Corfu Town pana in Agios Georgios Sud sunt aproximativ 30 de kilometri si drumul dureaza in jur de 45 de minute dar puteti calatori si cu autobuzul (doua autobuze care circula zilnic) si calatoria costa 3€.
Plaje:
  • Golden Beach, prima plaja de la micul port din statiune, inspre nord, se intinde pe doar cateva sute de metri, este ingusta, dar este acoperita cu nisip fin si curatata in fiecare dimineata. De-a lungul ei exista nenumarate taverne si centre care inchiriaza sezlonguri.
  • Issos - mai larga, nisip fin, curata. Pe langa sezlonguri aici veti gasi si o varietate de optiuni pentru activitati nautice: windsurfing, parasailing, schi nautic, banane, hidrobiciclete sau barci cu motor. Vantul bate foarte tare si pentru cei care nu suporta nisipul nu este o experienta asa placuta.

Lacul Korission este principala atractie a regiunii. Laguna sarata, inconjurata de dune de nisip si plantatii de maslini, este salbatica si foarte frumoasa. Aici pot fi observate peste 120 de specii de pasari.

Sejururi în Agios Georgios

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4*+ Aquis Sandy Beach Resort DETALII
Hotel 3* Alkyon DETALII