/  /  / 
Deva

Deva

Transilvania, Romania

vacanta in Deva
vacanta in Deva
vacanta in Deva
vacanta in Deva
vacanta in Deva
vacanta in Deva

Deva, resedinta judetului Hunedoara si una dintre cele mai vechi asezari din tara noastra, este situata pe malul stang al Muresului, la 187 m altitudine, la poalele muntilor Apuseni si Poiana Rusca.
Rezervatia mixta Dealul Cetatii si imprejurimile acesteia, sunt o incantare pentru cei ce doresc sa admire acest refugiu unde istoria si legenda se imbina armonios cu frumusetile naturii. Zona este comoara infinita a artei populare, a obiceiurilor si a traditiilor. Satele, traditiile bine pastrate si portile traditionale sunt foarte atractive pentru turisti, ornamentarea portilor traditionale reflectand talentul si ingeniozitatea locuitorilor.
Deoarece nucleul orasului medieval s-a dezvoltat la poalele Dealului Cetatii, majoritatea obiectivelor turistice reprezentative sunt concentrate in partea veche a orasului.
Numeroasele hoteluri si pensiuni din localitate asteapta turistii dornici sa petreaca vacante de neuitat pe aceste meleaguri, unde unde natura se imbina armonios cu traditiile populare.

Circuite care ajung în Deva

Castele si Cetati Medievale 9 zile de la 730.00 EUR Detalii

Sejururi în Deva

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Pensiune 5* Conacul Archia DETALII
Hotel 3* Davos DETALII
Hotel 3* Deva DETALII
Hotel 3* Sarmis DETALII