/  /  / 
Ocna Sibiului

Ocna Sibiului

Transilvania, Romania

vacanta in Ocna Sibiului
vacanta in Ocna Sibiului
vacanta in Ocna Sibiului
vacanta in Ocna Sibiului
vacanta in Ocna Sibiului
vacanta in Ocna Sibiului

Statiunea balneara Ocna Sibiului, denumita si litoralul Ardealului, este situata la o altitudine de 400 m fata de nivelul marii in partea nord-vestica a Depresiunii Sibiului, la 15 km de municipiului Sibiu avand astfel acces la drumul national, la calea ferata si la aeroportul international Sibiu. Asezata ca un cuib intre dealuri, Ocna Sibiului e scufundata in liniste si pace, caracterizandu-se printr-un relief format din dealuri si coline, cu pante domoale, cu localitatea ferita de vanturi si curentii de aer rece ce vin dinspre munte, ceea ce determina variatii mici de temperatura intre anotimpuri, cu treceri blande de la un regim termic la altul.
La Ocna Sibiului sunt 15 lacuri naturale, dintre care lacurile Brancoveanu, Lacul Rosu si Lacul Negru sunt cele mai sarate din Europa, avand o salinitate de 415 gr./litru de sare, Lacul Avram Iancu, cel mai adanc lac sarat de ocna din Romania, 130 m, iar Lacul fara Fund e declarat monument al naturii prin fenomenul sau unic de heliotermie.
Statiunea dispune de numeroase locuri de cazare, in hoteluri si pensiuni, care asigura turistilor o vacanta placuta, plina de relaxare si liniste.

Sejururi în Ocna Sibiului

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Helios DETALII
Hotel 3* Salinas DETALII