/  /  /  / 
Hotel 3*+ Cristal Vieira Praia
Hotel 3*+ Cristal Vieira Praia Marinha Grande Portugalia
Hotel 3*+ Cristal Vieira Praia Marinha Grande Portugalia
Hotel 3*+ Cristal Vieira Praia Marinha Grande Portugalia
Hotel 3*+ Cristal Vieira Praia Marinha Grande Portugalia
Hotel 3*+ Cristal Vieira Praia Marinha Grande Portugalia
Hotel 3*+ Cristal Vieira Praia Marinha Grande Portugalia

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 3*+ Cristal Vieira PraiaTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Portugalia, Marinha Grande

Localizare

Hotelul este localizat in apropierea oraselor Fatima, Leiria si Marinha Grande. Cele mai populare puncte de atractie dis zona sunt reprezentate de Monte Real Hot Springs (14,7 km), Dr. Magal haes Pessoa Stadium (29.4 km), Leira Castle (29,8 km).

Camere

Hotelul dispune de 86 de camere (duble, triple, de familie) cu vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, TV prin satelit, telefon, aer conditionat, minibar, sistem de siguranta.

Facilitati

Hotelul detine mai multe sali de conferinte cu o capacitate de pana la 500 de persoane, sala de banchet de 400 de persoane, baruri, restaurant si terasa cu panorama, piscina interioara incalzita, cu sistem de tratament terapeutic a apelor si un excelent Spa, mini club pentru copii, animatori calificati.

Bine de stiut:

*Turistii se vor prezenta la aeroport cu 3 ore inainte de plecare.
*Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cala este de 20 kg. Transportul bagajelor care depasesc cantitatea admisa gratuit este supus unor tarife.
*Bagajul de mana nu poate depasi 7 kg. Nu trebuie sa introduceti in bagajele dumneavoastra obiecte care ar putea pune in pericol siguranta aeronavei sau a pasagerilor.
*Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate inainte de plecare.
*Clasificarea hotelurilor este data de institutiile autorizate locale din Portugalia in functie de normele impuse de acestea.
*Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno nu sunt obligatorii, insa agentia va recomanda sa le incheiati.
*Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe nu sunt incluse in tariful afisat.
*La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau a unui pasaport valabil minim 6 luni.
*Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin 1 adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera.

SENIORI

*Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti. BONUS! Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment.
*Excursie BONUS pentru posesorii de Senior Voyage Club Card- 1/2 zi excursie optionala in Cabo de la Roca si Sintra.
*Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de Senior Voyage Club Card.
*Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de Senior Voyage Club Card.
* Excursiile optionale pot suferi modificari iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie.
* Grupul pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.
* Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.
* Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.
*Toti turistii care vor calatori pe acest program vor trebui sa achite direct la hotel o taxa de oras/statiune. Valoarea acesteia poate varia intre 1-3 euro/persoana/zi.
*Pentru orice reclamatie referitoare la serviciile prestate in cadrul pachetului Senior Voyage, responsabilitatea este a operatorului.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!