/  /  /  / 
Hotel 4* Tuscany Inn
Hotel 4* Tuscany Inn Montecatini Terme Italia
Hotel 4* Tuscany Inn Montecatini Terme Italia
Hotel 4* Tuscany Inn Montecatini Terme Italia
Hotel 4* Tuscany Inn Montecatini Terme Italia
Hotel 4* Tuscany Inn Montecatini Terme Italia
Hotel 4* Tuscany Inn Montecatini Terme Italia

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 4* Tuscany InnTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Italia, Montecatini Terme (Toscana)

Localizare

Hotelul Tuscany Inn este situat in centrul capitalei-spa Montecatini Terme, la 40 de km de Florenta si in vecinatatea oraselor din nordul zonei Toscana, Lucca si Pistoia.

Camere

Hotelul Tuscany Inn dispune de 90 de camere luminoase, dotate cu mobilier care se potriveste cu design-ul locatiei, in stil nimimalist dar sofisticat. Toate camerele ofera minibar, Internet, TV prin satelit, aer conditionat, telefon, seif, baie privata dotata cu dus sau cada si uscator de par.

Facilitati

Arta si design-ul le ureaza Bun Venit oaspetilor, deoarece hotelul gazduieste o galerie de picturi contemporane. Serviciile hotelului fac ca acesta sa fie unul dintre cele mai apreciate hoteluri din zona: receptie 24h, Internet Wireless, sala de conferinte si intalniri, aer conditionat in hotel si in camere, parcare gratuita pentru masini personale si autocare, zona speciala dedicata fitness-ului, restaurant si bar a-la-carte, sauna.

Bine de stiut:

*Turistii se vor prezenta la aeroport cu 3 ore inainte de plecare.
*Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cala este de 30 kg. Transportul bagajelor care depasesc cantitatea admisa gratuit este supus unor tarife.
*Bagajul de mana nu poate depasi 10 kg(55x40x20 cm).
*Nu trebuie sa introduceti in bagajele dumneavoastra obiecte care ar putea pune in pericol siguranta aeronavei sau a pasagerilor.
*Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate inainte de plecare.
*Clasificarea hotelurilor este data de institutiile autorizate din Italia in functie de normele impuse de acestea.

SENIORI

* Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur. BONUS! Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment.
* Excursiile optionale pot suferi modificari iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie.
* Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi , in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.
* Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.
* Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.
* Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.
*Toti turistii care vor calatori pe acest program vor trebui sa achite direct la hotel o taxa de oras/statiune. Valoarea acesteia poate varia intre 1-2 euro/persoana/zi.
*Pentru orice reclamatie referitoare la serviciile prestate in cadrul pachetului Senior Voyage, responsabilitatea este a operatorului.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!