/  /  /  / 
Hotel 4* Castelaro Golf Resort
Hotel 4* Castelaro Golf Resort San Remo Italia
Hotel 4* Castelaro Golf Resort San Remo Italia
Hotel 4* Castelaro Golf Resort San Remo Italia
Hotel 4* Castelaro Golf Resort San Remo Italia
Hotel 4* Castelaro Golf Resort San Remo Italia
Hotel 4* Castelaro Golf Resort San Remo Italia

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 4* Castelaro Golf ResortTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Italia, San Remo

Localizare

Hotelul Castellaro Golf Resort recent inaugurat, este amplasat la numai 10 minute de San Remo si 50 minute de Nisa, fiind considerat hotelul cu cea mai moderna structura din zona.

Camere

Camerele sunt duble sau matrimoniale, au telefon direct, conexiune internet wireless, TV prin satelit, seif, mini-bar, uscator de par, aer conditionat si de incalzire. Camerele pot avea vedere la gradina sau terasa si vedere panoramica cu vedere la terenul de golf.

Facilitati

Hotelul dispune de : receptie 24 ore, centru SPA, doua restaurante, wi-fi, teren de golf, teren de tenis, teren de squash, doua piscine in aer liber, piscina interioara, piscina pentru copii.

Bine de stiut:

*Turistii se vor prezenta la aeroport cu 3 ore inainte de plecare.
*Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cala este de 20 kg. Transportul bagajelor care depasesc cantitatea admisa gratuit este supus unor tarife.
*Bagajul de mana nu poate depasi 7 kg.
*Nu trebuie sa introduceti in bagajele dumneavoastra obiecte care ar putea pune in pericol siguranta aeronavei sau a pasagerilor.
*Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate inainte de plecare.
*Clasificarea hotelurilor este data de institutiile autorizate din Italia in functie de normele impuse de acestea.

Operator

CHRISTIAN TOURS

SENIORI

* Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti. BONUS! Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment.
* Excursiile optionale pot suferi modificari iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie.
* Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi , in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.
* Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.
* Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.
* Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.
*Toti turistii care vor calatori pe acest program vor trebui sa achite direct la hotel o taxa de oras/statiune. Valoarea acesteia poate varia intre 1-2 euro/persoana/zi.
*Pentru orice reclamatie referitoare la serviciile prestate in cadrul pachetului Senior Voyage, responsabilitatea este a operatorului.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!