/  /  /  / 
Hotel 3* Camino
Hotel 3* Camino Curtea de Arges Romania
Hotel 3* Camino Curtea de Arges Romania
Hotel 3* Camino Curtea de Arges Romania
Hotel 3* Camino Curtea de Arges Romania
Hotel 3* Camino Curtea de Arges Romania
Hotel 3* Camino Curtea de Arges Romania

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 3* CaminoTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Romania, Curtea de Arges (Muntenia & Oltenia)

Localizare

Amplasat la intrarea in orasul Curtea de Arges,la 150km de Bucuresti si 160km de Brasov, la aproximativ 600 m fata de Manastirea Curtea de Arges.

Facilitati

Facilitatile puse la dispozitia clientilor sunt: restaurant, receptie 24 de ore, catering, room service 24 de ore, camera de bagaje, spalatorie/curatatorie chimica, sala de fitness (gratuit), sauna, masaj, servicii taxi, internet wireless, concierge service, seif la receptie, xerox, telefon, fax, servicii postale, parcare gratuit, lift modern, terasa, gradina de vara, loc dejoaca pentru copii, sala de conferinte.
Sala de conferinte ofera servicii de calitate pentru a organiza conferinte, intalniri de afaceri, cursuri si traininguri, team building-uri, receptii si alte evenimente. Capacitatea spatiului de conferinte este de maxim 50 participanti, cu posibilitatea pozitionarii locurilor in formatul dorit (format U, sala de clasa, etc.). Sala de conferinta are proiector si flip chart, ecran de proiectie, white board, laptop, imprimanta, aer conditionat, avand posibilitatea dotarii cu imprimanta, xerox, tabla, laptop.
Se pot inchiria contra cost urmatoarele echipamente: instalatie de sonorizare (configuratie standard), microfon de masa/sistem de discutii Sennheiser/Bosch/Philips, instalatie de traducere simultana (1+1 limbi), receptor si casca, cabina traducere simultana.
Echipamentul audio-video este pus la dispozitie la cerere.

Camere

Hotelul dispune de 28 camere dispuse dupa cum urmeaza:19 camere duble, 4 camere triple, 4 apartamente si o camera single. Dotarile camerelor sunt: Tv -satelit, telefon cu acces la linie internationala, internet wireless, radio-ceas, frigider cu minibar, grup sanitar cu cabina de dus, aer conditionat.

Masa

Masa se poate servi in Restaurantul Camino intrun cadru sofisticat dar si familiar, unde serviciile oferite clientilor se caracterizeaza prin profesionalism si calitate.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!