/  /  /  / 
Hotel 3* Casa de Oaspeti Sf. Nicolae
Hotel 3* Casa de Oaspeti Sf. Nicolae Iasi Romania
Hotel 3* Casa de Oaspeti Sf. Nicolae Iasi Romania
Hotel 3* Casa de Oaspeti Sf. Nicolae Iasi Romania
Hotel 3* Casa de Oaspeti Sf. Nicolae Iasi Romania
Hotel 3* Casa de Oaspeti Sf. Nicolae Iasi Romania
Hotel 3* Casa de Oaspeti Sf. Nicolae Iasi Romania

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 3* Casa de Oaspeti Sf. NicolaeTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Romania, Iasi (Moldova & Bucovina)

Localizare

Hotelul este situat Intr-un ambient placut, in vecinatatea unor edificii istorice de marca (Catedrala mitropolitana, Teatrul National, Biserica Trei Ierarhi, Palatul Roznovanu, Palatul Culturii). Casa de Oaspeti Sf. Nicolae a castigat increderea unui mare numar de institutii publice, organizatii, firme si persoane private, din tara si strainatate, datorita calitatii serviciilor profesionale si tarifelor competitive.

Facilitati

Fie ca este vorba de o intalnire de lucru pentru 15 parteneri, de un training pentru 25 de cursanti, de o masa festiva pentru 70 de invitati sau de o prezentare de produs pentru 200 de participanti, Casa de Oaspeti Sf. Nicolae va ofera solutia completa pentru evenimentele pe care intentionati sa le organizati la Iasi.
Sala Festiva are o capacitate de 30 de persoane sau 70 in aranjament tip amfiteatru si gazduieste sesiuni de training, seminarii si colocvii stiintifice. Eleganta interiorului si accesul catre terasa exterioara recomanda sala pentru evenimente protocolare speciale.
Sala de Lectura, cu o capacitate de 15 - 35 de persoane, este ideala pentru organizarea de sesiuni de training, cursuri pentru companii si intalniri de lucru. Sala Romaneasca, decorata in stil traditional, este utilizata pentru cocktailuri si mese festive, find preferata de oaspetii din strainatate. Sala poate gazdui 40 de invitati.
In Sala Juventus se organizeaza mese festive, seminarii si intalniri pentru grupuri mai numeroase. Sala poate acomoda aproximativ 80 de persoane.
Sala Dr. Iustin Moisescu, situata ?n incinta complexului mitropolitan Iasi, pot fi organizate evenimente mai ample cu pana la 200 de participanti, ca de pilda conferinte si simpozioane, concerte sau dineuri oficiale.
Centrul "Providenta" este un Centru de Conferinte de inalt standard, proiectat si dotat in acord cu cele mai recente si exigente norme ale domeniului organizarii de reuniuni. Spatiul generos ofera multiple posibilitati de utilizare. Centrul dispune de 4 sali de conferinta, cu capacitati intre 200 si 1000 de persoane.

Camere

Casa de Oaspeti Sf. Nicolae detine 40 de camere cu vedere spre parcul Teatrului National sau spre curtea interioara.
Toate camerele dispun de baie proprie (cada / dus) si sunt dotate cu telefon, TV cablu-satelit, conexiune internet wireless, aer conditionat si frigider.
Eleganta, sobrietatea si spatiul generos caracterizeaza cele 10 junior si senior suites. In functie de nivelul de confort, acestea ofera unul sau doua dormitoare, cu living, pat matrimonial si paturi separate.
Dotarile din junior si senior suites includ telefon, TV cablu-satelit, aer conditionat, frigider, conexiune internet wireless gratuita.

Masa

Echipa de maestri in arta culinara a Casei de Oaspeti Sf. Nicolae garanteaza ca la evenimentele organizate va veti delecta cu preparate savuroase si de inalta calitate, inclusiv o larga varietate de produse de post. Oferta este completata de produsele realizate de laboratorul propriu de patiserie si cofetarie, certificat HACCP.



NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!