/  /  /  / 
Hotel 3*+ Selce
Hotel 3*+ Selce Selce Croatia
Hotel 3*+ Selce Selce Croatia
Hotel 3*+ Selce Selce Croatia
Hotel 3*+ Selce Selce Croatia
Hotel 3*+ Selce Selce Croatia
Hotel 3*+ Selce Selce Croatia

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 3*+ SelceTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Croatia, Selce (Croatia Interioara)

Localizare

Daca sunteti obosit si doriti sa va relaxati intr-un loc linistit si romantic, cu aer curat si apa cristalina, hotelul Selce, complet restaurat in 2005, este, probabil, una dintre cele mai bune decizii. Acesta este situat pe plaja, in centrul micului orasel cu acelasi nume Selce. In imediata apropiere a hotelului se gasesc numeroase cafenele, restaurante si magazine, o farmacie, un oficiu postal si o piata. Toate plajele au certificat ecologic al UNESCO - cu stegulet albastru! Pe plaja exista locuri de joaca pentru copii, un Waterslide, trambuline si de asemenea, diverse spectacole pe apa - de conducere pe "banana", plimbari cu catamaranul, parapanta si scufundari.

Camere

Hotelul pune la dispozitia turistilor 96 de camere frumoase si spatioase, camere de lux, fiecare dintre elefiind dotatecu: aer conditionat, mini-bar, un canal TV cu programe in limba rusa, uscator de par.

Facilitati

Hotelul pune la dispozitia clientilor: un restaurant, unde se pot servi micul dejun si cina (bufet suedez), servicii internet, un salon de coafura si un boutique de haine. In hotel beneficiati de programe individuale de masaj traditional si special, care va vor permite sa va simtiti mai tineri si mai relaxati.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!