/  /  /  / 
Hotel 3* Gold Stern
Hotel 3* Gold Stern Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Gold Stern Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Gold Stern Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Gold Stern Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Gold Stern Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Gold Stern Paralia Katerini Grecia

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 3* Gold SternTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Grecia, Paralia Katerini (Paralia Katerini)

Localizare

GOLD STERN HOTEL este o afacere de familie si este situat la 70 m de plaja in centrul statiunii Paralia Katerinis, Pieria. In vecinatatea hotelului se afla 4 magazine universale. La 100 m de hotel este farmacia fratelui proprietarului hotelului si oaspetii acestuia se vor bucura de un servicu prompt si competent.

Camere

Gold Stern Hotel pune la dispozitia turistilor 16 camere din care 6 triple si 10 duble. Camerele sunt mobilate modern, au balcoane si sunt echipate cu TV, linie telefonica directa, incalzire centrala, aer conditionat. baie proprie cu WC si dus, mini bar.

Facilitati

La receptia hotelului puteti beneficia de casete pentru depozitarea valorilor precum si de wirelles Internet (ADSL). Hotelul nu are parcare proprie dar, proprietarul hotelului ne spune ca masinile pot fi parcate fara probleme pe stradutele din jur. Noi, nu stim ce sa va sfatuim!

Masa

In sala special amenajata, puteti sa va bucurati de un Mic dejun gatit chiar de mama proprietarului. Cina se poate servi numai in cazul unui grup de 25 persoane. Dar, la numai 70 m de hotel se afla zona cu cele mai multe baruri si restaurante din Paralia Katerini.

Nota

Pentru grupuri de minimum 10 camere, se acorda si o mica reducere.

Activitati


* Excursie la Kalambaka oras situat la poalele Meteorelor, prin Canionul Tembi (Larissa) cu oprire la Manastirea Sf Paraschiva unde se afla si Izvorul Tamaduirii. Intrare (optionala) la una dintre manastirile Marele Meteor sau Sf. Varlaam.
* Vizita la un atelier / magazin de icoane
* Excursie la poalele Olimpului cu vizitarea sitului arheologic Dion.
* Excursie la Salonic unde se pot vizita principalele obiective turistice: Biserica Sf. Dumitru, Rotonda, Arcul lui Galeriu, Turnul Alb si unde puteti faci si cumparaturi.

Am fost acolo!

Atmosfera calda, prietenoasa, asigurata de serviciile personalizate acordate clientilor de catre personalul hotelului. Te vei simti ca acasa!NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!