/  /  /  / 
Hotel 2* Korali
Hotel 2* Korali Paralia Katerini Grecia
Hotel 2* Korali Paralia Katerini Grecia
Hotel 2* Korali Paralia Katerini Grecia
Hotel 2* Korali Paralia Katerini Grecia
Hotel 2* Korali Paralia Katerini Grecia
Hotel 2* Korali Paralia Katerini Grecia

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 2* KoraliTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Grecia, Paralia Katerini (Paralia Katerini)

Localizare

Hotelul Korali 3* este situat la 20 de metri de plaja, la 6 kilometri de orasul Katerini, la 68 km de Salonic si la 30 de kilometri de Muntele Olimp. Langa hotel se afla un centru comercial, baruri si cluburi de noapte.

Camere

Hotelul Korali ofera camere cu doua sau trei paturi dotate cu frigider, tv, telefon, aer conditionat, internet gratuit, mic dejun in camera, baie cu dus, balcon.
Room service 24 de ore.

Facilitati

Gradina, receptie 24h, bar-berarie, restaurant, camere pentru nefumatori, internet wi-fi gratuit, check-in/check-out rapid, seif, incalzire, spatiu pentru depozitarea bagajelor, aer conditionat, snack-bar, asistenta turistica, organizare de excursii, fax si xerox, parcare. Plaja din fata hotelului este amenajata cu sezlonguri si umbrele (contra cost).

Masa

Masa se serveste in restaurantul hotelului. Majoritatea clientilor opteaza pentru Mic dejun.

Activitati

  • Excursie la Kalambaka oras situat la poalele Meteorelor, prin Canionul Tembi (Larissa) cu oprire la Manastirea Sf Paraschiva unde se afla si Izvorul Tamaduirii. Intrare (optionala) la una dintre manastirile Marele Meteor sau Sf. Varlaam.
  • Vizita la un atelier / magazin de icoane
  • Excursie la poalele Olimpului cu vizitarea sitului arheologic Dion.
  • Excursie la Salonic unde se pot vizita principalele obiective turistice: Biserica Sf. Dumitru, Rotonda, Arcul lui Galeriu, Turnul Alb si unde puteti faci si cumparaturi.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!