/  /  /  / 
Hotel 3* Regina Mare
Hotel 3* Regina Mare Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Regina Mare Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Regina Mare Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Regina Mare Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Regina Mare Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Regina Mare Paralia Katerini Grecia

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 3* Regina MareTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Grecia, Paralia Katerini (Paralia Katerini)

Localizare

Hotelul Regina 3* este amplasat in centrul localitatii Paralia, la 10 m de mare.

Camere

Dispune de 38 de camere, dintre care: 18 camere triple (1 pat dublu si 1 single), 18 camere duble (2 paturi twin) si 2 camere (1 pat dublu si 2 single). Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, TV satelit, telefon, radio, frigider, balcon.

Facilitati

Restaurant unde pot fi servite micul dejun si cina, bar, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, centrala proprie, bar.

Masa

Mic dejun; demipensiune suplimentar.

Bine de stiut:

*Turistii se vor prezenta la aeroport cu 2 ore inainte de plecare.
*Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cala este de 20 kg/pasager. Transportul bagajelor care depasesc cantitatea admisa gratuit este supus unor tarife.
*Bagajul de mana nu poate depasi 7 kg/pasager (55x40x20 cm).
*Pasagerii care vor avea mai mult de o piesa de bagaj de cala, vor achita taxa aferenta acestui serviciu auxiliar, in conformitate cu conditiile de calatorie.
*Nu trebuie sa introduceti in bagajele dumneavoastra obiecte care ar putea pune in pericol siguranta aeronavei sau a pasagerilor.
*Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate inainte de plecare.
*Clasificarea hotelurilor este data de institutiile autorizate din Italia in functie de normele impuse de acestea.
*Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale nu sunt incluse in tariful afisat.

Activitati


* Excursie la Kalambaka oras situat la poalele Meteorelor, prin Canionul Tembi (Larissa) cu oprire la Manastirea Sf Paraschiva unde se afla si Izvorul Tamaduirii. Intrare (optionala) la una dintre manastirile Marele Meteor sau Sf. Varlaam.
* Vizita la un atelier / magazin de icoane
* Excursie la poalele Olimpului cu vizitarea sitului arheologic Dion.
* Excursie la Salonic unde se pot vizita principalele obiective turistice: Biserica Sf. Dumitru, Rotonda, Arcul lui Galeriu, Turnul Alb si unde puteti faci si cumparaturi.

SENIORI

* Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur. BONUS! Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment.
*Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de Senior Voyage Club Card.
*Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesorii de Senior Voyage Club Card.
* Excursiile optionale pot suferi modificari iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie.
* Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.
* Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de 20 persoane.
* Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.
* Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.
*Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno nu este obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!