/  /  /  / 
Pensiune 3* Irina
Pensiune 3* Irina Desesti Romania
Pensiune 3* Irina Desesti Romania
Pensiune 3* Irina Desesti Romania
Pensiune 3* Irina Desesti Romania
Pensiune 3* Irina Desesti Romania
Pensiune 3* Irina Desesti Romania

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Pensiune 3* IrinaTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Romania, Desesti (Maramures)

Localizare

Pensiunea este situata in satul Desesti, la 5 minute de mers cu masina se gasesc un magazin alimentar si un restaurant. Zona de schi Suior este la 25 km de Pensiunea Irina. Statia de autobuz este situata la 1 km.

Facilitati

La parterul casei, zona de zi este ideal configurata pentru a permite socializarea cu gazdele si cu ceilalti oaspeti si pentru a petrece o seara agreabila in fata televizorului sau la gura semineului cu lemne Livingul este in directa legatura cu sufrageria si cu bucataria complet utilata. Curtea este generoasa si este dotata cu barbeque si cu un foisor pentru relaxare si pentru servirea mesei in aer liber. Pensiunea dispune de garaj si de locuri de parcare in curte.

Camere

Pensiunea ofera toate avantajele unei locuinte moderne in mijlocul unei zone in care traditiile s-au pastrat nealterate si fac parte din viata de zi cu zi a oamenilor. Cele 3 dormitoare pentru oaspeti sunt amplasate la mansarda si au paturi matrimoniale, fiind dotate cu televizor color conectat la reteaua de cablu. Fiecare dormitor beneficiaza de baie proprie dotata cu cada si/sau cabina de dus, cu apa calda in permanenta iar oaspetii pot beneficia de servicii de spalat si calcat haine.

Masa

Oaspetii pensiunii pot opta pentru servicii de cazare cu mic dejun, cu demipensiune sau cu pensiune completa. Irina Oancea, gospodina casei, va pregati in permanenta bucate maramuresene savuroase cu produse din gospodaria proprie.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!