/  /  /  / 
Hotel 3* Gradina Morii
Hotel 3* Gradina Morii Sighetu Marmatiei Romania
Hotel 3* Gradina Morii Sighetu Marmatiei Romania
Hotel 3* Gradina Morii Sighetu Marmatiei Romania
Hotel 3* Gradina Morii Sighetu Marmatiei Romania
Hotel 3* Gradina Morii Sighetu Marmatiei Romania
Hotel 3* Gradina Morii Sighetu Marmatiei Romania

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 3* Gradina MoriiTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Romania, Sighetu Marmatiei (Maramures)

Localizare

Hotelul Gradina Morii a fost construit in perioada 1941 - 1942. In timpul celui de-al doilea razboi mondial a fost hotel, gazduind militarii germani si maghiari, dar si hotel pentru elita maghiara pana in 1944. Dupa anul 1944 a devenit spital de copii, iar in 1978 s-a dat in folosinta sub denumirea de Hotel Marmatia. In prezent, Hotelul Gradina Morii este un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei, fiind cel mai nou hotel de lux destinat turismului de agrement sau business din Tara Maramuresului. Hotelul pastreaza arhitectura de influenta austriaca utilizandu-se lemn, piatra, obloane decorative, balcoane si alte elemente specifice stilului. Fiind situat pe Strada Mihai Eminescu 97, in Parcul Gradina Morii, la poalele Dealului Solovan, hotelul are o pozitie deosebita, intr-un cadru natural mirific cu vedere spre raul Iza si vedere spre parc si oras.

Facilitati

Hotelul Gradina Morii dispune de restaurant, bar de zi, sala de conferinte, magazin artizanat, zona de agrement, loc de joaca pentru copii. Este ideal pentru odihna, recreere, refacere, team building sau reuniuni de afaceri.

Camere

Hotelul Gradina Morii ofera clientiilor sai 43 de camere de tip: single regular dotate cu un pat individual destinat unei singure persoane, single superior cu pat matrimonial, double twin, double matrimonial, double superior cu pat matrimonial si salon, suita compusa din 2 camere independente cu pat pentru o persoana sau 2, unde pot fi cazate 2 sau 3 persoane, apartament - ansamblu compus din salon si dormitor cu pat matrimonial, destinat cazarii a 2 persoane, apartament matrimonial - dispune de un dormitor cu pat matrimonial cu baldachin si un salon, destinat cazarii a doua persoane. Toate camerele sunt dotate cu minibar, cablu TV, telefon, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, incalzire centrala.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!