/  /  /  / 
Hotel 4* Unirea
Hotel 4* Unirea Iasi Romania
Hotel 4* Unirea Iasi Romania
Hotel 4* Unirea Iasi Romania
Hotel 4* Unirea Iasi Romania
Hotel 4* Unirea Iasi Romania
Hotel 4* Unirea Iasi Romania

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 4* UnireaTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Romania, Iasi (Moldova & Bucovina)

Localizare

Hotelul Unirea este situat in centrul orasului, in imediata apropiere a celor mai importante obiective istorice, culturale si religioase din Iasi, pe strada Piata Unirii nr 5, la 5 minute distanta de gara si la 15 minute de aeroport.

Facilitati

Hotelul Unirea dispune de un Centru de conferinte in cadrul caruia sunt 6 sali cu capacitati intre 25 - 200 de locuri dotate cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem de sonorizare cu microfoane fixe si mobile, laptop, acces la internet wirless, servicii de secretariat, copiator, fax, etc. Pentru clientii hotelului, parcare pazita.

Camere

Hotelul dispune de 186 de camere impartite in camere single, camere double si suite. Toate camerele sunt proaspat renovate si dotate cu aer conditionat, baie, dus, Tv color, telefon direct din camera si minibar.

Masa

Hotelul pune la dispozitia clientilor: restaurant "Cochet" care are o capacitate de100 de locuri, restaurant "Panoramic" cu o capacitate de 120 de locuri, restaurant "Unirea" care are o capacitate de 220 de locuri si un bar de zi cu o capacitate de 20 de locuri. Pot fi organizate mese festive sau mese ocazionate de evenimente cum ar fi conferinte, simpozioane, scolarizari cu servirea la masa sau tip bufet.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!