/  /  /  / 
Hotel 4* Victoria
Hotel 4* Victoria Pitesti Romania
Hotel 4* Victoria Pitesti Romania
Hotel 4* Victoria Pitesti Romania
Hotel 4* Victoria Pitesti Romania
Hotel 4* Victoria Pitesti Romania
Hotel 4* Victoria Pitesti Romania

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 4* VictoriaTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Romania, Pitesti (Muntenia & Oltenia)

Localizare

Hotelul Victoria este situat in centrul orasului Pitesti, in zona culturala si comerciala, punctul de maxima importanta si atractie al orasului. Localizat ideal in centrul orasului , Hotelul Victoria , cu cele 96 de camere si apartamente destinate sa va ofere comfortul dorit , reflecta stilul clasic renascentist perfect imbinat cu accente contemporane.

Facilitati

Hotelul Victoria va poate pune la dispozitie numeroase servicii pentru a va oferi o vacanta cat mai agreabila, participarea la diverse evenimente mondene si sportive, vizitarea si descoperirea frumusetilor orasului si obiectivelor turistice din apropiere. restaurant clasic si terasa, bar de zi, night-club, cofetarie, patisserie, sali de conferinte cu capacitati de la 12 la 500 de locuri, sauna, masaj, sala de fitness pastrarea lucrurilor de valoare, spalatul si calcatul lenjeriei, room service.

Camere

Camerele sunt utilate cu aer conditionat, baie, uscator de par, televizor color, cablu TV.

Activitati

Pentru cei pasionati de arta plastica, Muzeul Judetean Arges este locul ideal unde va puteti relaxa vizitand expozitii pe diverse teme. Plimbari in aer liber in parcurile din zona , distractia de la patinoarul din apropiere sau Gradina Zoologica , shopping la magazinele din Piata Centrala, o piesa de teatru sau un concert antrenant sunt doar o parte din activitatile pe care le puteti incerca in timpul sejurului dvs la Hotel Victoria .NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!