/  /  /  / 
Hotel 3* Dana II
Hotel 3* Dana II Satu Mare Romania
Hotel 3* Dana II Satu Mare Romania
Hotel 3* Dana II Satu Mare Romania
Hotel 3* Dana II Satu Mare Romania
Hotel 3* Dana II Satu Mare Romania
Hotel 3* Dana II Satu Mare Romania

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 3* Dana IITRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Romania, Satu Mare (Maramures)

Localizare

Aflat la iesirea din Satu Mare spre Oradea, hotelul Dana este cel mai nou hotel din zona. Dotat la standarde internationale, este un etalon in domeniul hotelier pentru toata zona de nord-vest a Romaniei. Calitatea serviciilor, conditiile excelente de cazare si servire, ambianta creata va vor face sa va simtiti ca acasa. Principala noastra prioritate o reprezinta satisfacerea tuturor dorintelor si nevoilor clientului.

Facilitati

Barul hotelului va sta la dispozitie 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana. Ambianta deosebita este realizata printr-o inedita combinatie de lumina si culoare. Cu siguranta ca poftele oricarui gurmand vor fi satisfacute de restaurantul hotelului. Meniul variat si deservirea exemplara va vor face sa va simtiti ca acasa.

Camere

Camerele sunt de doua feluri, cu pat dublu sau cu doua paturi. Dispuse simetric la cele trei nivele, se disting prin bun gust si ergonomie. Fiecare camera este izolata fonic, fiind dotata cu linie telefonica internationala, TV-satelit si frigo-bar. Securitatea dumneavoastra este asigurata, hotelul fiind dotat cu sistem de stingere automata a incendiilor de ultima generatie.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!