/  /  /  / 
Hotel 3* Orea Eleni
Hotel 3* Orea Eleni Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Orea Eleni Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Orea Eleni Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Orea Eleni Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Orea Eleni Paralia Katerini Grecia
Hotel 3* Orea Eleni Paralia Katerini Grecia

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 3* Orea EleniTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Grecia, Paralia Katerini (Paralia Katerini)

Localizare

Situat in statiunea Paralia-Katerini, la o distanta de numai 100 m de plajele aurii si apele cristaline ale litoralului Olimpului.

Camere

Hotelul are 65 de camere, dintre care 8 camere single, 36 de camere duble, 19 camere triple si 2 camere de 4 paturi. Toate camerele au baie proprie, TV satelit, uscator de par, balcon si aer conditionat.

Facilitati

In fata hotelului se afla un parc dotat cu diferite masinute, jucarii, masa de ping-pong, unde cei mici se pot distra tot timpul, iar in spatele hotelului se gaseste o piscina cu un diametru de 8 m si o adancime de 1.50 m. In hotel se organizeaza, saptamanal, seri grecesti unde puteti invata sa dansati traditionalul Zorba, atmosfera specific greceasca va va incanta si veti fi surprinsi de faptul ca nu va veti da seama cand a trecut timpul in compania noastra.

Masa

Hotelul are restaurant propriu unde puteti servi masa in regim de demipensiune (mic dejun si cina), un bar dotat cu un larg sortiment de bauturi, atat racoritoare, cat si alcoolice si o terasa frumoasa inconjurata de arbusti si plante specifice climatului mediteranean.

Activitati


* Excursie la Kalambaka oras situat la poalele Meteorelor, prin Canionul Tembi (Larissa) cu oprire la Manastirea Sf Paraschiva unde se afla si Izvorul Tamaduirii. Intrare (optionala) la una dintre manastirile Marele Meteor sau Sf. Varlaam.
* Vizita la un atelier / magazin de icoane
* Excursie la poalele Olimpului cu vizitarea sitului arheologic Dion.
* Excursie la Salonic unde se pot vizita principalele obiective turistice: Biserica Sf. Dumitru, Rotonda, Arcul lui Galeriu, Turnul Alb si unde puteti faci si cumparaturi.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!