/  / 
Iordania

Iordania

vacanta in Iordania
vacanta in Iordania
vacanta in Iordania
vacanta in Iordania
vacanta in Iordania
vacanta in Iordania
Jordania, situata la est de Raul Iordan, este una dintre cele mai ospitaliere tari din lume, cu peisaje superbe, fiind un adevarat muzeu in aer liber unde se poate observa trecerea de la vechi la nou.
Clima in Iordania este foarte placuta la Marea Rosie si in Aquaba, unde turistii pot practica diferite sporturi acvatice, pot face plimbari cu camila, escalada muntii sau chiar sa doarma sub cerul liber.
Merita vizitate si orasele Umm Quais si Jerash, situate in partea de nord a tarii, unde se afla ruinele romane, capitala tarii Amman si orasul Mabada.
Ca in orice tara araba, bazarele destinate vizitatorilor asigura o multitudine de suveniruri, care fac din Jordania o tara de neuitat.
In Jordania sunt peste 100 de site-urilor de importanta biblica. De la Avraam si Moise la Ioan Botezatorul si Isus Hristos, parintii fondatori ai celor trei traditii monoteiste sunt toate strans legate de peisajul iordanian. Chiar daca nu esti o persoana religioasa, vizitarea site-urilor de semnificatie biblica constituie o experienta spirituala de neuitat.

Destinații din Iordania cu tarife la cerere


Alege o atracție turistică și vezi unde poți merge în Iordania