/  /  / 
Amman

Amman

Iordania

vacanta in Amman
vacanta in Amman
vacanta in Amman
vacanta in Amman
vacanta in Amman
vacanta in Amman

Amman este capitala si cel mai populat oras din Iordania , cu o popula?ie estimata de 4.000.000 de locuitori si o suprafata de 1,680 km 2. Este centrul politic al tarii, centrul cultural si comercial si unul dintre cele mai vechi orase locuite continuu din lume.
Este considerat a fi orasul arab cel mai occidentalizat si liberal. Orasul este situat in partea central-nordica a Iordaniei si are un total de 27 de districte.
East Amman detine site-uri istorice care gazduiesc activitati culturale, in timp ce zona de vest a Amman-ului este mai moderna, eleganta, si detine centrul economic al orasului.
Cre?terea economica a Amman-ului este de neegalat de catre orice alt oras arab, cu exceptia celor situate in Golful Persic.
Amman a fost numit unul din cele mai dezvoltate orase din punctul de vedere economic, al locurilor de munca, al conditiilor de mediu si al factorilor socio-culturali.
Amman a fost si este orasul de baza pentru corporatii multinationale mari, cum ar fi, Arab Bank , Aramex ?i Hikma Pharmaceuticals.

Sejururi în Amman

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Star Plaza DETALII