/  /  / 
Saturn

Saturn

Dobrogea, Romania

vacanta in Saturn
vacanta in Saturn
vacanta in Saturn
vacanta in Saturn
vacanta in Saturn
vacanta in Saturn

Statiunea Saturn se afla in imediata apropiere a Mangaliei, in partea de nord a acesteia. La nord, Statiunea Saturn se invecineaza cu Statiunea Venus de care este legata printr-o plaja lunga si lata, formata pe un liman maritim intre Lacul Mangalia si Marea Neagra.
Saturn este o statiune cu numeroase terase in aer liber si restaurante, iar preturile sunt printre cele mai scazute de pe litoral.
Spatiile de cazare sunt impartite intre hoteluri de 1-5* si numeroase casute de vacanta si campinguri. Plaja, cu intrare lina in mare, este in stare foarte buna mai ales in partea dintre Saturn si Venus, acolo unde atinge pe o portiune de 2 km lungime, latimi de 200m.
Zona sudica (spre Mangalia) este dantelata de numeroase golfulete create artificial din stabilopozi, cu acces in mare relativ lejer, dar cu latimi ale plajei mai mici ceea ce determina o aglomerare in zona respectiva a celor cazati in hotelurile invecinate. Posibiltatile de agrement includ practicarea diferitelor sporturi nautice (plimbari cu barca si hidrobicicleta pe mare, sky-jet-ul).