/  /  / 
Neptun

Neptun

Dobrogea, Romania

vacanta in Neptun
vacanta in Neptun
vacanta in Neptun
vacanta in Neptun
vacanta in Neptun
vacanta in Neptun

Neptun este una dintre cele mai elegante si mai luxoase statiuni de pe litoralul romanesc. Este situata pe tarmul Marii Negre, la 6 km nord de municipiul Mangalia, intr-o zona bogata in vegetatie fiind inconjurata de Padurea de Stejari Comorova - rezervatie botanica.
Printre posibilitatile de agrement se numara un cinema in aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, debarcaderul, hanul Calul Balan, terenurile polivalente de sport, doua terenuri de minigolf, centrul de tratament balneologic pentru bai de apa si namol de la Techirghiol, un parc de distractii, facilitatile pentru sporturi nautice pe mare sau pe Lacul Neptun si un sat de vacanta.
De pe plaja se organizeaza croaziere scurte pe mare cu yole si yachturi.
Hotelurile ofera o gama larga de cazare turistilor ce aleg sa-si petreaca un sejur aici, in statiunea Neptun.
Punctul forte al statiunii il reprezinta Plaja "La Steaguri" care este una din cele mai bine amenajate plaje de pe litoral, avand o latime medie de 30 - 100 m, cu nisip fin si intrare in mare lina cu fund nisipos si multe posibilitati de agrement si servicii diverse. Plaja este dotata cu umbrele si se pot inchiria sezlonguri si alte accesorii de plaja. Plaja din Neptun este continuata de cea din Jupiter, dar fara a comunica cu cea din Olimp.

Sejururi în Neptun

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Club de vacanta 4* Mediterraneo DETALII
Hotel 3* Miorita DETALII
Hotel 3* 2D Resort & Spa DETALII
Hotel 3* Sara DETALII
Hotel 3* Doina DETALII
Hotel 2* Traian DETALII
Hotel 2* Delta DETALII
Hotel 2* Dacia DETALII