/  /  / 
Buenos Aires

Buenos Aires

Argentina

vacanta in Buenos Aires
vacanta in Buenos Aires
vacanta in Buenos Aires
vacanta in Buenos Aires
vacanta in Buenos Aires
vacanta in Buenos Aires

Buenos Aires poate fi considerat cel mai "european" oras din America de Sud, elegant si stilat, cu multe dintre cladiri construite in secolul XIX, ceea ce i-a adus numele de "Parisul Americii de Sud".
Orasul este fascinant si pare sa se anime, mai ales, la caderea intunericului, cand incepe trepidanta viata de noapte. D iscoteci, un casino, nenumarate baruri si restaurante cu o bogata oferta - atat feluri traditionale cat si meniuri internationale - cluburi, veti avea de unde alege pentru a va distra. Un oras de dimensiunile Buenos Aires-ului nu poate fi vizitat decat daca este impartit in sectoare de interes. Un tur de trei ore cu autocarul va poate oferi o viziune de ansamblu.
Principalele cladiri publice sunt grupate in jurul Plazei de Mayo, care reprezinta inima centrului istoric, aici stabilindu-si primul sediu insusi Mendoza.
Catedrala Metropolitan este prima biserica a orasului, unde este inmormantat eroul national Jose de San Martin.
Muzeul de Arta Hispanica Isaac Fernandez Blanco adaposteste o colectie impresionanta de artefacte coloniale si indiene, majoritatea lucrate in argint.
Adevaratul Champs-Elysees al Argentinei este Avenida de Mayo, bulevard unde se afla numai hoteluri, restaurante si baruri, printre care si faimosul club Cafe Tortoni, considerat o Mecca a tangoului.

Sejururi în Buenos Aires

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 5* Claridge DETALII
Hotel 4* Reconquista Garden DETALII
Hotel 4* Colon DETALII
Hotel 3* Esmeralda Palace DETALII