/  /  / 
Baile Govora

Baile Govora

Muntenia & Oltenia, Romania

vacanta in Baile Govora
vacanta in Baile Govora
vacanta in Baile Govora
vacanta in Baile Govora
vacanta in Baile Govora
vacanta in Baile Govora

Statiune balneoclimaterica situata la o altitudine de 360 - 380 m, este inconjurata de paduri de fag, stejar si pin, avand un climat continental moderat, cu usoare influente mediteraneene.
Complexele balneare moderne sunt utilate cu facilitati pentru bai cu ape minerale iodate si sulfuroase, aplicatii cu namol cald, sali pentru aerosoli, inhalatii, pulverizatii, electroterapii, kinetoterapii, tratamente cu produse apicole etc.
Din punct de vedere balnear, este una dintre statiunile cele mai bogate in ape minerale bromurate iodurate din Europa (locul 2) si de aceea este recomandata in tratamentul bolilor respiratorii, bolilor degenerative, si a bolilor reumatice articulare, ca si in tratamentul disfunctiilor neurologice periferice si centrale, si a unor disfunctionalitati post-traumatice si boli associate.
Turistii veniti sa-si petreaca vacantele in Baile Govora se bucura, atat de confortul si ambianta de bun gust oferite de hotelurile si pensiunile din zona, cat si de cadrul natural deosebit fara surse de poluare si departe de agitatia urbana.

Sejururi în Baile Govora

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Palace DETALII
Vila 3* Lili DETALII