/  /  / 
Kopaonik

Kopaonik

Serbia

vacanta in Kopaonik
vacanta in Kopaonik
vacanta in Kopaonik
vacanta in Kopaonik
vacanta in Kopaonik
vacanta in Kopaonik

Kopaonik, situata la granita dintre cele doua renumite provincii balcanice Ilir si Moesia, este cea mai mare statiune de schi din Serbia, iar dupa Bansko din Bulgaria, este cea mai mare din Europa de Sud-est.
Zona de ski ce se intinde la altitudini de la 1100 pana la 2017m si are 24 de instalații de transport pe cablu care pot transporta 30 000 de schiori pe ora, sapte lifturi, noua teleschiuri si trei schi - lifturi suplimentare care deservesc 55 km de trasee alpine si 12 km de trasee nordice.
Statiunea a primit acreditarea Federației Internaționale de Schi (FIS), astfel incat, va putea gazdui competitii internationale de ski si snowboarding.
Statiunea este caracterizata prin frumusetea sa naturala extraordinara: vaste intinderi de pajisti, paduri pitorești formate dintr-o mare varietate de specii de arbori, chei adanci si involburate ale raurilor. Stratul de zapada dureaza mult timp si exista conditii excelente pentru extinderea in continuare a turismului de iarna.
Kopaonik-ul este o statiune preferata de tineri pentru divertisment si viata de noapte fiind cunoscut pentru excelenta distractie après ski, care se continua in nenumaratele cafenele, baruri, discoteci, cluburi si restaurante pana la primele ore ale diminetii.

Sejururi în Kopaonik

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Grand Hotel&SPA - MK Mountain Resort DETALII
Hotel 4* Angella - MK Mountain Resort DETALII
Vila 4* Kopaonik DETALII
Hotel 3* Junior DETALII
Hotel 3* Putnik DETALII
Hotel 3* Srebrna Lisica DETALII