/  /  / 
Fagaras

Fagaras

Transilvania, Romania

vacanta in Fagaras
vacanta in Fagaras
vacanta in Fagaras
vacanta in Fagaras
vacanta in Fagaras
vacanta in Fagaras

Fagaras este un municipiu din judetul Brasov, avand o populatie de 30.714 locuitori.
Inainte de Unirea Transilvaniei cu Romania orasul a fost centrul administrativ al comitatului Fagaras, iar intre 1920 si 1950 a fost resedinta judetului Fagaras.
Din punct de vedere geografic orasul Fagaras este situat in zona numită Tara Fagarasului, una dintre cele mai vechi si importante zone geografice si etno-culturale din Romania. Aceasta zona se mai numeste Tara Oltului si se invecineaza cu Tara Lovistei, Tara Barsei si Tara Almasului.
Cetatea Fagarasului, cel mai impunator monument al tinutului, unul dintre cele mai mari si mai bine pastrate din intreaga tara si chiar din Europa, Biserica Sf. Nicolae Monumentul de arhitectura cel mai vechi dintre edificiile de cult ramase in picioare in Fagaras si Manastirea a carei curte interioara are coridoare cu arcade si este trecuta in lista monumentelor de arhitectura. Tot aici unde se afla doua ceasuri-soare care indica orele de la 8 la 15, iar biserica adaposteste o orga Angster din anul 1895.
Vacantele petrecute in pensiunile si hotelurile din tinutul Fagarasului sunt apreciate de iubitorii de frumuseti naturale.

Circuite care ajung în Fagaras

Castele si Cetati Medievale 9 zile de la 730.00 EUR Detalii

Sejururi în Fagaras

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Bulevard DETALII