/  /  / 
Varful Campului

Varful Campului

Moldova & Bucovina, Romania

vacanta in Varful Campului
vacanta in Varful Campului
vacanta in Varful Campului
vacanta in Varful Campului
vacanta in Varful Campului
vacanta in Varful Campului

Satul Varful Campului este situat la 25 km distanta de Botosani si la 24 km de Suceava, intr-o zona foarte pitoresca, la poalele padurii. Satul este renumit, locuitorii fiind urmasi ai voievodului Bogdan, intemeietorul Moldovei.
Din localitate, se pot face plimbari calare pe marginea padurii seculare pana la Manastirea Gorovei (10 km). Tot la cativa pasi se afla si alte bogatii ale Nordului Moldovei care trebuie vizitate: Ipotesti, Lacul Eminescu (20 km) si Cetatea de Scaun a Sucevei (25 km).
Manastirile Agapia, Sucevita, Putna, Voronet se afla la distante cuprinse intre 50-60 km.
Fiind o zona de limita dintre Campie si Subcarpati, obiceiurile de port, joc si datini, cuprind elemente comune acestor zone, dar bine rafinate si purificate.
Sarbatorile Campenesti sub denumirea de hore, sunt frumos organizate si in mod ritmic, fiind si locul de cunoastere a tinerilor, a rudelor si prietenilor, de punere la cale a viitoarelor casatorii. Numeroasele pensiuni din zona asigura o vacanta placuta turistilor dornici de relaxare si constituie punctul de plecare catre obiectivele turistice din nordul Bucovinei.

Sejururi în Varful Campului

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Pensiune 3* Mosia "Cai de Vis" DETALII