/  /  / 
Troulos

Troulos

Insula Skiathos, Grecia

vacanta in Troulos
vacanta in Troulos
vacanta in Troulos
vacanta in Troulos
vacanta in Troulos
vacanta in Troulos

Inconjurat de plantatii de maslini si peisaje rurale atractive, Troulos este cea mai dezvoltata zona turistica din afara orasului Skiathos.
Satul Troulos se afla spre zona interioara a insulei, iar turistii ar trebui sa verifice distantele catre plaja Troulos in momentul rezervarii cazarii.
Centrul satului Troulos are o diversitate rezonabila de supermarketuri, baruri si taverne. Pentru cei care doresc o noapte plina de viata, orasul Skiathos este la doar 10 km distanta, cu autobuzul catre est, iar foarte populara plaja Koukounaries este la doar cinci minute catre vest.
Troulos are o plaja lunga, mare si foarte nisipoasa. Plaja coboara lin catre mare, astfel incat acesta reprezinta o plaja buna pentru familii.
Exista o scoala pentru sporturi nautice si de asemenea, un centru de inchiriere de barci, o taverna pe plaja, snack bar. Un hotel restaurant se afla chiar la capatul plajei, pe malul marii. Exista o multime de oportunitati de cazare in Troulos si cea mai mare parte a unitatilor de cazare se gasesc in zone linistite, inconjurate de copaci. Zona de langa Troulos este cunoscut pentru plimbari.

Sejururi în Troulos

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.