/  /  / 
Toroni

Toroni

Halkidiki Sithonia, Grecia

vacanta in Toroni
vacanta in Toroni
vacanta in Toroni
vacanta in Toroni
vacanta in Toroni
vacanta in Toroni

Toroni este o statiune micuta ascunsa in sudul bratului Sithonia, insa gazduieste una dintre cele mai lungi plaje de pe peninsula Halkidiki. Plaja se bucura de 2.5 km de nisip auriu si apa cristalina, trasaturi ce i-au adus Steagul Albastru. Satul se intinde de-a lungul plajei, insa nu are o piata centrala, ci multe hoteluri si complexuri de apartamente imprastiate intre granitele sale, si restaurante aliniate de-a lungul promenadei.
plaja foarte curata ce se bucura de nisip fin, ape curate, sezlonguri si umbrele, toalete, centre de inchirieri echipamente pentru sporturi nautice, beach baruri si restaurante. In apropiere se afla si cateva mini market-uri. Plaja este ideala pentru familiile cu copii, apa fiind mai mereu linistita, iar fundul marii fiind nisipos.
Cei care doresc sa se retraga intr-un colt ferit de privirile altor turisti ar trebui sa isi indrepte pasii spre capatul nordic al plajei sau pot lua in considerare si plaja Tristinika, o continuare a plajei Toroni, ce se intinde de-a lungul a 5 km de nisip fin. Accesul la aceasta plaja este mai dificil, insa efortul va fi rasplatit din plin. Plaja nu este organizata, iar cei mai multi dintre cei care sosesc aici vin cu cortul. Exista insa un beach bar care va poate oferi sezlonguri si umbrele.
Toroni se bucura de o istorie foarte bogata. A fost un oras foarte important in perioada antica, avand sub conducere 30 de orase mici. Din vremurile apuse au ramas doar cateva ruine ale Fortului Lecythus si Acropolisul situat pe dealul sudic din Toroni, catre Porto Koufo.
Daca sunteti pasionat de snorkeling, puteti sa descoperiti ruinele agorei orasului antic sub apa, la o distanta de aproximativ 35 m de coasta. In sat se mai afla o biserica crestina micuta, iar in apropierea excavatiilor arheologice veti descoperi un cimitir unde pot fi vazute 134 de morminte ce dateaza din Epoca de Fier

Sejururi în Toroni

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Toroni Blue Sea DETALII