/  /  / 
Gyula

Gyula

Ungaria

vacanta in Gyula
vacanta in Gyula
vacanta in Gyula
vacanta in Gyula
vacanta in Gyula
vacanta in Gyula

Orașul Gyula este situat in partea de sud-est a Ungariei, la granita cu Romania, la 220 km de Budapesta, avand aproape peste 35.000 de locuitori. Principala atractie si simbolul orasului Gyula o constituie cetatea din caramida construita intre 1405 si 1445, unica de acest fel din centrul Europei.
Orasul Gyula este o trecere de frontiera importanta cu institutii regionale si judetene pentru toate nationalitatile. Localnicii, chiar daca au conceptii religioase diferite, traiesc in deplina armonie.
Traditiile istorice, mostenirile spirituale si cele construite emana frumusete si liniste. Centrul orasului a fost in totalitate restaurat si imbogatit cu statuia "Anamorfoza" (pe baza schitei lui Albrecht Dürer: Adam si Eva) si langa "Ceasul Universal" strazile au fost pavate si amenajate cu fantani arteziene, banci, felinare si spatii verzi.
Băile Cetăţii Gyula (de patru stele), cu cele 19 bazine, situate într-un mediu ambiant minunat, în parcul Castelului Almassy vechi de 200 de ani şi întinse pe o suprafaţă de 8,5 hectare, sunt considerate rezervatie naturala.
Apa termala cu continut de clorid-hodrocarbonati-alcalin, care izvoraste de la o adancime de 2005 metri avand o temperatura de 72°C, a fost desemnata apa termanla de catre Ministerul Sanatatii in mod oficial in 1969, iar Baile Cetatii au fost calificate drept statiune balneoclimaterica.

Sejururi în Gyula

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Park DETALII
Hotel 3* Park Gyula DETALII