/  /  / 
Alykanas

Alykanas

Insula Zakynthos, Grecia

vacanta in Alykanas
vacanta in Alykanas
vacanta in Alykanas
vacanta in Alykanas
vacanta in Alykanas
vacanta in Alykanas

Alykes si Alykanas sunt doua statiuni invecinate, despartite doar de raul Skourtis, din nord-estul insulei Zakynthos.
Statiunile au mai multe elemente traditionale decat statiunile din zona de sud a insulei si sunt mai linistite fiind potrivite pentru oricine, indiferent de varsta sau de interese, avand o plaja nisipoasa si o apa de o culoare incredibila, baruri si taverne si fiind mai aproape de principalele obiective turistice de pe insula Zakynthos, binecunoscuta plaja cu epava (navagio) sau de Pesterile albastre (blue caves).
Zona este cunoscuta pentru mlastinile de sare din Alykes, locul de unde intreaga insula era aprovizionata cu sare.
Nisipul de pe plaja din Alykes, premiata cu Steagul Albastru, este fin si are o culoare aurie, iar apa este curata, de un albastru ca cerul, mica in adancime si calda.
Plaja din Alykanas vine in prelungirea celei din Alykes, spre sud, avand nisipul la fel de fin si apa la fel de limpede.
De-a lungul fasiei de nisip exista o multime de taverne si baruri de unde puteti inchiria sezlonguri, in schimbul consumatiei. Locul este perfect pentru relaxare si sporturi nautice.
Exista un dig care desparte plaja din Alykes de cea din Alykanas, de unde puteti inchiria ski-jet-uri (20 de euro), hidrobiciclete, canoe (15 euro) sau puteti incerca parasailing.

Sejururi în Alykanas

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Danny DETALII