/  /  / 
Kalamaki

Kalamaki

Insula Zakynthos, Grecia

vacanta in Kalamaki
vacanta in Kalamaki
vacanta in Kalamaki
vacanta in Kalamaki
vacanta in Kalamaki
vacanta in Kalamaki

Kalamaki se afla la o distanta de doar 3 km de aeroportul din Zakynthos si la 6 km de capitala insulei, Zante Town si la 3 km de statiunea Laganas, recunoscuta pentru petrecerile si cluburile sale.
Kalamaki poate fi o baza perfecta pentru cei care vor sa se bronzeze pe pe o plaja linistita, iar pe timpul noptii sa se distreze si sa danseze pe ritmuri moderne.
Statiunea Kalamaki este o destinatie ideala pentru cei care vor sa se bucure in timpul vacantei lor in Grecia de zile linistite petrecute in compania soarelui si a celor dragi. Kalamaki ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului si este cadrul ideal pentru vacante romantice sau vacante relaxante cu familia, fiind una dintre statiunile ce si-au pastrat farmecul traditional grecesc.
Magazinele sunt situate de-a lungul drumului principal, fiind incarcate cu obiecte traditionale grecesti, micute broscute testoase si tot felul de alte figurine.
Viata de noapte in Kalamaki nu este ca cea din Laganas, totusi, puteti gasi taverne, baruri cu karaoke si pub-uri, care vor crea cadrul ideal pentru seri placute in oras. Majoritatea pot fi localizate de-a lungul soselei principale, iar cateva sunt cocotate pe stanci, oferind panorame fantastice.

Sejururi în Kalamaki

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 5* Carreta Beach Resort & Waterpark DETALII
Hotel 4* Caretta Beach DETALII
Hotel 3* Cavo d'oro DETALII
Hotel 3* Amarylis DETALII
Hotel 3* Elena - Two Brothers Studio DETALII
Hotel 2* Metaxa DETALII