/  /  / 
Anissaras

Anissaras

Insula Creta, Grecia

vacanta in Anissaras
vacanta in Anissaras
vacanta in Anissaras
vacanta in Anissaras
vacanta in Anissaras
vacanta in Anissaras

Anissaras este localizata la 24 km est de Heraklion si 1 km vest de Hersonissos. Nu este nici sat nici oras - este un loc, o zona aflata in suburbia orasului Hersonissos. Dar diferenta intre cele doua este de la cer la pamant.
Anissaras este prezentata ca locatia de lux de langa Hersonissos. Este statiunea preferata de 2 tipuri de turisti: cei ce cauta luxul, sau cei ce cauta linistea, dar doresc sa fie aproape de un loc plin de viata, unde sa se poata distra (Hersonissos).
Nu exista baruri sau viata de noapte in Anissaras, cu exceptia celor puse la dispozitie de hoteluri.
Exista, totusi, cateva magazine, minimarketuri, cateva taverne si birouri rent a car. Majortitatea hotelurilor ofera servicii ALL INCLUSIVE, astfel incat turistii au totul la dispozitie. Unii turisti prefera sa nici nu paraseasca hotelul pe toata durata sejurului. Ceilalti insa, care doresc o vacanta mai activa, gasesc totul in Hersonissos. Nu uitati, Hersonissos este orasul cu cele mai bune cluburi de noapte din toata Creta!
Plaja naturala este in general stancoasa, dar exista si cateva plaje artificiale, cu nisip.
Pe plaje veti gasi sezlonguri si umbrele, snack baruri si cafenele. De asemenea, exista posibilitatea de a practica mai multe sporturi acvatice, inclusiv scuba diving si snorkeling. La est de Anissaras, se afla plajele care apartin orasului Hersonisss. Acestea se desfasoara de-a lungul coastei sub forma unor mici golfuri. Una dintre ele este o plaja pentru nudisti.

Sejururi în Anissaras

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 5* Aldemar Knossos Royal Village, Anissaras DETALII
Hotel 5* Aldemar Royal Mare Village, Anissaras DETALII
Hotel 4* Aldemar Cretan Village, Anissaras DETALII