/  /  / 
Malia

Malia

Insula Creta, Grecia

vacanta in Malia
vacanta in Malia
vacanta in Malia
vacanta in Malia
vacanta in Malia
vacanta in Malia

Malia este situata pe coasta de nord a insulei Creta, la doar 25 minute de la aeroport intr-o zona de mare frumusete naturala, fiind inconjurat de plantatii de maslini si de pantele Muntelui Selena.
Malia este bine cunoscut pentru atmosfera sa plina de viata, insa Malia nu este numai pentru tineri, ea are o multime de lucruri de oferit oricui.
Plaja este una dintre cele mai bune din Creta, aproximativ 5 km de nisip fin, auriu, care intra treptat in marea calda, clara si albastra. Malia va sta la dispozitie cu ambele parti ale sale: orasul nou si orasul vechi care sunt separate de drumul principal. In orasul nou exista o multime de baruri, cluburi si restaurante pe gustul fiecaruia. In orasul vechi si pitoresc exista multe strazi inguste, unde veti gasi o multime de taverne traditionale grecesti si mici magazine de cafea. Plaja este impartita in mai multe zone, fiecare oferind ceva diferit; muzica tare sau relaxare, sporturi de apa, iar daca nu va place nisipul si marea in alte zone veti gasi piscine si zone cu iarba. Fiecare zona are propriul bar, cafenea si restaurant de unde puteti fi servit direct la sezlong sau unde va puteti bucura de umbra. Unele dintre plaje sunt detinute de hoteluri; majoritatea sunt deschise pentru public si va vor primi cum se cuvine. Toate tipurile de sporturi de apa sunt disponibile la centrul sportiv situat pe plaja: Jet Schi, Banana Boat, Flying Fish, Ringos, schi nautic, hidrobiciclete si parasailing.

Sejururi în Malia

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Triton DETALII
Hotel 2* Zorbas DETALII