/  /  / 
Kokkini Hani

Kokkini Hani

Insula Creta, Grecia

vacanta in Kokkini Hani
vacanta in Kokkini Hani
vacanta in Kokkini Hani
vacanta in Kokkini Hani
vacanta in Kokkini Hani
vacanta in Kokkini Hani

Kokkini Hani este situat la 14 km est de Heraklion. Pozitia la est de aeroportul Heraklion, pe vechea autostrada nationala (drumul vechi) imbratiseaza zona de coasta si ofera vederi spectaculoase asupra marii si tarmului uneori accidentat.
Zona Kokkini Hani a devenit cunoscuta la inceputul anilor 1900 cand au fost construite mai multe cladiri, inclusiv o Hani, care era un fel de han pentru oameni si animale. Agricultorii, in drum spre piata Heraklion transportand masline, struguri si alte produse, opreau pentru a se odihni sau a petrece noaptea impreuna cu caii si magarii lor.
La inceputul anilor '60, cand electricitatea si serviciile de telefonie au atins aceasta parte din Creta, mai multe hoteluri au fost construite, iar Kokkini Hani a inceput sa atraga vizitatori si a devenit o cunoscuta statiune de vacanta care s-a dezvoltat rapid in primul rand din cauza restaurantelor si tavernelor sale de pe plaja, cu meniuri suficient de diferite pentru a satisface toate gusturile - inclusiv bucataria traditionala locala, fructe de mare proaspete. Un alt atu al dezvoltarii sale este situarea la numai 10 minute de aeroportul din Heraklion.

Sejururi în Kokkini Hani

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 5* Mitsis Rinela Beach Resort & SPA DETALII