/  /  / 
Gouves

Gouves

Insula Creta, Grecia

vacanta in Gouves
vacanta in Gouves
vacanta in Gouves
vacanta in Gouves
vacanta in Gouves
vacanta in Gouves

Gouves este un oras mediteraneean, scaldat de soare, situat pe coasta de nord a Cretei, la aproximativ 20 km de capitala insulei, Heraklion. Pentru cei care iubesc soarele si plaja, precum si pentru amatorii de sporturi nautice, Gouves reprezinta locul ideal pentru o vacanta placuta. Gouves este adesea confundat cu aglomerata statiune de vara Kato Gouves. In afara de aceasta statiune turistica bine dezvoltata, cu plaje lungi de nisip, zona are unele sate traditionale si situri arheologice interesante.
La vest de Gouves sunt statiunile turistice Kokkíni Hani si Amnísos, ambele cu atractii similare, iar spre est, se afla cea mai mare statiune a Cretei, Hersonissos.
Sate pitoresti, peisaje incantatoare, situri arheologice, precum si numeroase alte atractii turistice care contureaza o regiune turistica cu adevarat fermecatoare. Gasiti cazare de orice fel si de orice categorie: hoteluri, studiouri, camere de inchiriat sau camping. Produsele alimentare si bauturile sunt disponibile in restaurante, taverne si cafenele. Inotul si activitatile sportive se pot practica pe plajele nisipoase sau in zonele din jur.
La o distanta scurta sunt sate frumoase si pitoresti si atractii interesante, cum ar fi manastirea Saint John "Theologos", pestera Skotino si pestera Eileithyia.
Cele mai importante situri arheologice din zona sunt orasele minoane Kokkíni Hani si Amnísos.

Sejururi în Gouves

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Astir Beach, Gouves DETALII
Hotel 4* Lavris Paradise DETALII
Bungalow 3* Lavris DETALII