/  /  / 
Stalida

Stalida

Insula Creta, Grecia

vacanta in Stalida
vacanta in Stalida
vacanta in Stalida
vacanta in Stalida
vacanta in Stalida
vacanta in Stalida

Stalida este o statiune perfecta pentru relaxare pe plaja cu ape albastre ce lovesc intinderea frumoasa de nisip auriu dotata cu sezlonguri si umbrele.
Exista o multime de sporturi nautice oferite, iar la o mica distanta de plaja veti gasi obiective turistice interesante, cum ar fi Palatul Regelui Minos din Knossos, precum si Heraklion, cu arhitectura sa impresionanta venetiana si cu impunatorul castel.
Seara puteti alege sa serviti o cina buna insotita de un vin pe masura intr-una din multitudinea de taverne si restaurante, inainte de a merge la una din discotecile din statiune. Pentru o varietate si mai mai larga puteti merge la Malia sau Hersonnissos. Exista curse regulate de autobuz catre statiunile din apropiere.
Stalida are o multime de plaje de nisip, separate prin aflorimente stancoase, pe care sa va bucurati de mare si soarele ispititor. Sezlongurile si umbrelele de soare sunt disponibile pentru inchiriere pentru a va face plaja cat mai confortabila cu putinta.
Exista o selectie larga de baruri pentru a incepe seara. Dupa cateva pahare de vin grecesc rece, continuati seara fie la o taverna locala pentru o masa delicioasa fie dansand pana in zori intr-o discoteca.
Noptile sunt atât de lungi aici, caci, daca aveti destula energie, este mai mult decat posibil sa combinati ambele activitati.

Sejururi în Stalida

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Cactus Beach DETALII
Hotel 4* Ikaros Village DETALII
Hotel 2* Alkyonides DETALII
Aparthotel 2* Irilena Apartments DETALII