/  /  / 
Agios Fokas

Agios Fokas

Insula Kos, Grecia

vacanta in Agios Fokas
vacanta in Agios Fokas
vacanta in Agios Fokas
vacanta in Agios Fokas
vacanta in Agios Fokas
vacanta in Agios Fokas

Agios Fokas este o plaja pitoreasca situata la 8 km sud de orasul Kos si la 2 km de baile termale din Thermes. Cea mai mare parte a plajei este acoperita cu nisip negru si pietricele, iar cealalta parte consta în principal din nisip.
Localnicii au reusit sa organizeze plaja destul de bine cu umbrele, terase la soare si alte facilitati. De obicei, aceasta este mai putin aglomerata decât alte plaje din Kos.
Partea stanga a plajei este folosita de nudisti.
Exista multe taverne care servesc delicatese bune si preparate din bucataria greceasca. Este accesibila cu masina sau cu taxiul si exista autobuze care ruleaza frecvent din orasul Kos.
Sezonul estival Agios Fokas incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie.
Agios Fokas este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului.
Turistii au la dispozitie hoteluri cochete cu servicii minime pana la resorturi de lux cu posibilitati variate de entertainment.
Hotelurile din Agios Fokas dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici.
Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Agios Fokas pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aqua park.

Sejururi în Agios Fokas

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 5* Sensimar Michelangelo DETALII